Bıçağı gelmeyenler veya geldiği halde burada ses etmeyenler:1- Fatih Aydın2- Tolga Arıkan (ikinci bıçağı)Bu pürüzün dışında sanırım etkinliğimiz bazı organizasyon hatalarıyla sona erdi. Bu etkinliğin devamı dileğiyle. Bıçak yapıp da bu değiş tokuşa katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Murat kilifi iclik olarak dusunmustum, ama sonradan biraz kalin oldu oyle tasimak icin.
Bende bıçağıma kavuştum bugün, elinize sağlık Taner Bey mükemmel işçilik.
Alıntı yapılan: muratkucuk - 18 Haziran 2011, 19:00:03Bende bıçağıma kavuştum bugün, elinize sağlık Taner Bey mükemmel işçilik. topram artık yarın pıknıkte bıcakların saha denemesını yaparız
Evet az önce özgürün bıçağını aldım,çok güzel bir bıçak buradan tekrar teşekkür ediyorum.sadece hafif bileyip kullanabileceğim bir bıçak, kabza malzemesi ve taşlama açısı çok hoş olmuş.sanırım mutfakta kullanacağım,ellerine sağlık özgür.
Alıntı yapılan: fatih Aydın - 21 Haziran 2011, 14:52:54Evet az önce özgürün bıçağını aldım,çok güzel bir bıçak buradan tekrar teşekkür ediyorum.sadece hafif bileyip kullanabileceğim bir bıçak, kabza malzemesi ve taşlama açısı çok hoş olmuş.sanırım mutfakta kullanacağım,ellerine sağlık özgür.üstadım iyi günlerde kullan hayırlı olsun fakat malzeme ck67 olup pas yapma ihtimali çok yüksek mutfakta kulanıldıktan sonra mutlaka kurulanmalı