Bıçak Sanatı - Forum

Değiştokuş Etkinliği - Bıçağım Geldi :)

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
  • Yer: Ankara
Ynt: Değiştokuş Etkinliği - Bıçağım Geldi :)
« Yanıtla #40 : 16 Haziran 2011, 12:22:24 »
Dün akşam kargodan aradılar, kargon var gel al dediler, hep böyle yaptıklarını, bir kere zile basıp ondan sonra  geldik evde bulmadık dediklerini  tekrar eve teslimat istediğimi söyledim. Bugün bi daha geleceklermiş. Ancak adresin yanlış yazıldığı biraz daha konuşunca ortaya çıktı. Düzelttirdim. Beklemeye devam.  :'(  Gönderenleri ve alanları liste yapınca olmayana ergi metoduna göre az çok kimden gelebileceği de ortaya çıktı. :)
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #41 : 16 Haziran 2011, 12:41:11 »
Burak hocam elıne saglık cok guzel 1 bıcak taslamasına bayıdım sabahtan berı belımde daha da baya orada kalacak hocam bırde celık olarak hangı celıgı kulanmıstınız. :2up :2up :2up
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2011, 12:43:30 Gönderen: balıkcı »
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2011, 14:29:45 »
Murat'cim gule gule kullan , pek ahim sahim birsey degil ama is gorur diye dusunuyorum. Celik 4 mm o1, cok duzgun sertlesti , ancak ikinci menevisle 60 hrc nin altina cekebildim. O kadarcik bir agzi acarken bile su taslarini perisan etti.

Kabza malzemesi yapisik degildir , vida ile tutunuyorlar , cok oyle su icinde kullanacaksan , sokup yapistirabilirsin, ya da degistirebilirsin.

Deri isciligi de cok iyi olmadi , Sen yetenekli adamsin , cok gozune batan bir yer varsa lutfen cekinmeden oyna , tekrar gule gule kullan diyorum.

onceki halleri icin http://www.bicaksanati.com/forum/bicakcilik/degis-tokus-etkinligi/60/
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2011, 14:48:10 Gönderen: circassian »
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2011, 14:33:58 »
Almayanlar:
- Murat Küçük
- Fatih
- Tolga (Şanslı arkadaşımızın ikinci bıçağı)

Şimdilik durum budur...

Kipmen Sanat web sitesi

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
« Yanıtla #44 : 16 Haziran 2011, 15:41:17 »
Beyler, çok güzel bıçaklar. Maalesef şanssızlığım üstümdeydi. Yaptığım ikinci bıçağımda elimde patladı. Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem. Sizlerin aldığı hediyelerin resimlerine bakıp avunuyorum. Hediyelerinizi güle güle kullanın.

Bu arada Sinop iline tayinim çıktı. Yolu düşen arkadaşlarımı bir kahve içmeye beklerim.

İyi günler.
You lie, we die.

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #45 : 16 Haziran 2011, 16:07:43 »
Beyler, çok güzel bıçaklar. Maalesef şanssızlığım üstümdeydi. Yaptığım ikinci bıçağımda elimde patladı. Ne kadar üzüldüğümü tarif edemem. Sizlerin aldığı hediyelerin resimlerine bakıp avunuyorum. Hediyelerinizi güle güle kullanın.

Bu arada Sinop iline tayinim çıktı. Yolu düşen arkadaşlarımı bir kahve içmeye beklerim.

İyi günler.

Hayırlı olsun tayininiz.

« Yanıtla #46 : 16 Haziran 2011, 16:19:47 »
Ahmet bey hiç sıkmayın canınızı, ikili üçlü değiş tokuş etkinliği yaparız, ne olacak ;) Yeni görev yerinizde başarılar.

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #47 : 16 Haziran 2011, 20:27:54 »
Bıçağım gelmiş haberini aldım ama kargo şirketinde imiş, hafta içleri seyahatte olduğum için geri dönmüşler cumartesi kavuşacağım bıçağa.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #48 : 16 Haziran 2011, 20:35:44 »

İyi günler.

Ahmet Bey, tayininizde kolaylıklar dilerim. Sefa Ustamıza katılıyorum, yakın bir zamanda bir daha yaparız bir bu etkinliği, hele bir yerleşiniz Sinop'a... Sinop çok güzel bir memleketmiş duyduğuma göre, Hatay'dan sonra ilk görmek istediğim illlerimizdendir kendileri...

Kipmen Sanat web sitesi

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #49 : 16 Haziran 2011, 20:52:57 »
Hatay'ı gittim ama içinde ufacık Vize'deki kadar bile tarihi eser göremedim.  ::) Bir mozaik müzesi...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #50 : 16 Haziran 2011, 21:13:07 »
Murat'cim gule gule kullan , pek ahim sahim birsey degil ama is gorur diye dusunuyorum. Celik 4 mm o1, cok duzgun sertlesti , ancak ikinci menevisle 60 hrc nin altina cekebildim. O kadarcik bir agzi acarken bile su taslarini perisan etti.

Kabza malzemesi yapisik degildir , vida ile tutunuyorlar , cok oyle su icinde kullanacaksan , sokup yapistirabilirsin, ya da degistirebilirsin.

Deri isciligi de cok iyi olmadi , Sen yetenekli adamsin , cok gozune batan bir yer varsa lutfen cekinmeden oyna , tekrar gule gule kullan diyorum.

onceki halleri icin http://www.bicaksanati.com/forum/bicakcilik/degis-tokus-etkinligi/60/

vala hocam benım ıcın supeer bır bıcak bana göre tek kusuru kılıfın kılıpsı ters tarafta kılıftakı percınlerden bulursam sadece yonunu deyıstırırım ama sımdılık benı okadarda rahatsıs etmıyor ha bırde bugun kımseye ınandıramadım bu bıcagıbır dıs hekımının yatıgına
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #51 : 16 Haziran 2011, 21:26:07 »
Bıçağım gelmiş haberini aldım ama kargo şirketinde imiş, hafta içleri seyahatte olduğum için geri dönmüşler cumartesi kavuşacağım bıçağa.

demekkı cumartesıye kadar uzun bır bekleyış olacak     ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

muratkucuk

• 483
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Kütahya
« Yanıtla #52 : 16 Haziran 2011, 22:44:44 »
Sabırsız bekleyiş sürüyor  :)

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #53 : 17 Haziran 2011, 01:21:57 »
Murat kilifi iclik olarak dusunmustum, ama sonradan biraz kalin oldu oyle tasimak icin.
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

agel

• Demircilerin piri Hz. Davud'a selam olsun.
  • 306
  • Ebu Davud Ahmet Geloğlu
  • Meslek: Tesbih
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #54 : 17 Haziran 2011, 02:25:13 »
Arkadaşlar bu konuyla tam olarak kim ilgileniyor , bilmiyorum ama , iyi ilgilenseniz çok iyi olur , çünkü benim bıçak daha gelmedi . Millete çifter çifter bıçak dağıtıyosunuz bize yarım bıçak bile düşmedi . Kaç gündür pusuya yattık bekliyoruz , belki biri cayar , ben bunu istemem der veya aha burda bir tane de fazladan bıçak var , kime versek acaba dersiniz diye , ama yok , çıt yok , bıçağı alan cukka cebine . O:-)
Gereği düşünüle , alanlara da hayırlı olsun . . .
Demircilerin piri Hz. Davud'a selam olsun.

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
« Yanıtla #55 : 17 Haziran 2011, 08:29:39 »
Eveeet, bekleyiş bitti veee Sefa Hocamın yaptığı o çok ama çok güzel bıçağa kavuştum. Yapan elleri dert görmesin.
Herkese teşekkürler...
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #56 : 17 Haziran 2011, 10:10:09 »
Fatih'ten ses seda yok değil mi?

Kipmen Sanat web sitesi

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #57 : 17 Haziran 2011, 14:56:32 »
Bıçağı gelmeyenler veya geldiği halde burada ses etmeyenler:
1- Fatih Aydın
2- Tolga Arıkan (ikinci bıçağı)

Bu pürüzün dışında sanırım etkinliğimiz bazı organizasyon hatalarıyla sona erdi. Bu etkinliğin devamı dileğiyle. Bıçak yapıp da bu değiş tokuşa katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu arada aşağıdaki link: kimin kime yollayacağı ile ilgili kura çekilişi sırasında çekilmiş fotodur (boyut biraz fazla: 500 KB):
http://farm4.static.flickr.com/3365/5827500745_7b08c04699_b.jpg

Murat Güleç arkadaşımızın soyadını hep yanlış yazmışım, kusura bakmayınız...
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2011, 14:58:32 Gönderen: emrekipmen »

Kipmen Sanat web sitesi

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
« Yanıtla #58 : 17 Haziran 2011, 15:06:09 »
sorun değil ustam farkına varmıştım ama sizin yoğun olmanızdan dolayı bazı karışıklıklar olmuştu bir de ben sorun çıkarmayayım diye müdahale etmedim.

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #59 : 17 Haziran 2011, 23:12:37 »
Fatih Aydın arkadaşımın bıçağı da bana geldi :2up :2up :2up

http://www.bicaksanati.com/forum/firindan-yeni-cikti-(eserlerimiz-galerisi)/bitirdigim-ilk-bicak/20/

bitirmiş olduğu ilk bıçağı göndermesi de ayrca bıçağa değer katan bir unsur benim için. kılıfıyla, duruşuyla ikabzası ve modeliyle çok ama çok beğendiğim bir bıçak oldu.  ^-^ ellerine sağlık Fatih :2up
Güle güle kullanın Arkadaşım,eksikleriyle hatalarıyla elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım.ilk bitirdiğim bıçak o, bendede yeri özel üzerinde çok emeğim var,fakat ağız kısmı biraz daha bileme yapılabilir biraz etli oldu.banada özgür özdemirin bıçağı çıktı ama ben tatildeyim pazartesi ilk iş gidip alacağım hala merak ediyorum.aldığımda buraya eklerim fotoları,şimdiden teşekkürler özgür,resminden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir
 bıçak ellerine sağlık.
ayrıca samsun çarşambanın bir yayla köyündeydim çarşambaya döndüm gittiğim yerde internet malesef olmadığından takip edemedim konuyu,medeniyete gelince ilk iş internet cafeden konuyu takip etmek oldu, :2up
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2011, 23:22:23 Gönderen: fatih Aydın »