Bıçak Sanatı - Forum

Değiştokuş Etkinliği - Bıçağım Geldi :)

murat güleç

• 1029
  • Yer: Ordu
Ynt: Değiştokuş Etkinliği - Bıçağım Geldi :)
« Yanıtla #20 : 13 Haziran 2011, 14:02:10 »
vayyy Sinan kardeşim bıçağın şuan elime ulaştı. vallahi çok sevindim. kutusuyla, kılıfıyla, kabzesiyle, balçağıyla, işçiliğiyle herşeyi ile çok güzel bir bıçak. kip ve çok kullanışlı. hiç güzel bir bıçağım yoktu. bu sayede çok güzel bir bıçağım oldu. ömür boyunca yanımda olacağına ve hak ettiği değeri vereceğime emin olabilirsin. ellerine sağlık. çok teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2011, 12:12:51 Gönderen: murat güleç »

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2011, 14:39:17 »
Fatih Aydın arkadaşımın bıçağı da bana geldi :2up :2up :2up

http://www.bicaksanati.com/forum/firindan-yeni-cikti-(eserlerimiz-galerisi)/bitirdigim-ilk-bicak/20/

bitirmiş olduğu ilk bıçağı göndermesi de ayrca bıçağa değer katan bir unsur benim için. kılıfıyla, duruşuyla ikabzası ve modeliyle çok ama çok beğendiğim bir bıçak oldu.  ^-^ ellerine sağlık Fatih :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2011, 15:58:23 »
Bende biraz önce aldım Murat ( balıkçı) ın gönderdiği bıçağımı. Aslına bakarsanız bıçağı gördüğümde içimden geçirmiştim   tam istediğim gibi oldu. Herşeyiyle çok güzel, işçiliği fotoğrafta göründüğünden daha bir güzel, geyik boynuzu sapıyla, pirinç balçağıyla, deri kılıfıyla birbirine yakışan bir bıçağım oldu,   Tabii bilemeci olunca   jilet gibi de keskin. Tuhaf bir duygu hiç bıçak hediye almamıştım ve Acayip mutlu oldum. Teşekkürler Murat ömür boyu saklayacağım.

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #23 : 13 Haziran 2011, 16:51:38 »
Ben de su saat itibari ile - hic abartmadan soyluyorum - hayatimda aldigim en guzel hediyeyi almis oldum. Belki inanmayacaksiniz ama ilk gordugumde bu bicagi cok istemistim.  Bicaktaki isciligin kalitesi bir yana , hediyenin bir butun olarak zerafeti icin soyleyecek soz bulamiyorum . Eylem'in uzerine kisa bir not yazdigi kagit bile cok zarif. Benim hediye gonderis bicimim bunun yaninda bayagi bir kaba kaldi, utandim valla.

Caki , resimlerde gorundugunden cok daha iyi hissettiriyor. Biraz buyuk sinifina rahatlikla girse dahi elime eldiven gibi oturdu. Bu mekanizmaya yabanci oldugum halde inanilmaz bir kolaylikla acip kapatabildim.  Agzi cok ustaca acilmis , elime aldigimdan beri birseyler kesip duruyorum. Bence  daha pahali markalardan cok daha degerli ve islevsel  olmus. Yanimdan ayirmayi pek dusunmuyorum. Ellerin dert gormesin Eylem , sagol, varol.
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #24 : 13 Haziran 2011, 16:57:31 »
Gönderdiğim her bıçakta eşimin yaptığı ya da boyadığı kağıtlardan kullanıyorum. Paketteki iki kağıt da onlardan.  :)

Güle güle kullan dostum.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #25 : 13 Haziran 2011, 21:36:22 »
evet benımde bıçağım geldi :2up   Tolga elıne sağlık kılıf ve  bıçak tam olarak birbirine  uymuş.    ustam bende saklama gıbı bır huy yok,   hakkını vererek kullanacağıma emın olabılırsın.

elıne,   yüreğine sağlık  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #26 : 13 Haziran 2011, 22:08:07 »
Çok kıskandım... :(Herkeze hayırlı oluri nşallah...

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #27 : 13 Haziran 2011, 23:28:56 »
evet benımde bıçağım geldi :2up   Tolga elıne sağlık kılıf ve  bıçak tam olarak birbirine  uymuş.    ustam bende saklama gıbı bır huy yok,   hakkını vererek kullanacağıma emın olabılırsın.

elıne,   yüreğine sağlık  :)
Taner beğendiysen ne mutlu bana, güzel günlerde keyifle kullanırsın umarım  :)

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #28 : 13 Haziran 2011, 23:37:37 »
Bende biraz önce aldım Murat ( balıkçı) ın gönderdiği bıçağımı. Aslına bakarsanız bıçağı gördüğümde içimden geçirmiştim   tam istediğim gibi oldu. Herşeyiyle çok güzel, işçiliği fotoğrafta göründüğünden daha bir güzel, geyik boynuzu sapıyla, pirinç balçağıyla, deri kılıfıyla birbirine yakışan bir bıçağım oldu,   Tabii bilemeci olunca   jilet gibi de keskin. Tuhaf bir duygu hiç bıçak hediye almamıştım ve Acayip mutlu oldum. Teşekkürler Murat ömür boyu saklayacağım.
hocam beyendıyınıze cok sevındım mesajda sızın ısmınızı gorunce cıddı manada cekınmıstım ustat neler yapıyo bızım bıcak cok basıt kalacak sızın ustalıgınızın yanında dıye ayrıaca sızın gıbı bır hocanın beyenmesı benım ıcın cok buyuk bır gururdur
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
« Yanıtla #29 : 14 Haziran 2011, 19:36:12 »
Bilge Erdohan arkadaşımın yaptığı bıçak elime ulaştı  :2up Kıvranıp duruyordum nerde kaldı diye  :) Bu güzel bıçağın sahibi olduğum için çok sevindim, çok mutlu oldum. Çok teşekkürler Bilge Bey, ellerine sağlık  :)

« Yanıtla #30 : 14 Haziran 2011, 19:59:15 »
Allah allah, kargoya ilk bıçak veren bendim hala bir haber yok :(

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #31 : 14 Haziran 2011, 22:24:07 »
Allah allah, kargoya ilk bıçak veren bendim hala bir haber yok :(
hocam benım bıcakta gelmedı sızın bıcakta bana cıkmıs olmasın (sakın soylemeyın suprızı kacmasın)
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

« Yanıtla #32 : 14 Haziran 2011, 22:57:18 »
Yok kim olduğunu söylemem.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #33 : 14 Haziran 2011, 23:05:59 »
ikinciside gitti  resimleri yayınlamıyorum bıraz meraklansın arkadaşımız  ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #34 : 15 Haziran 2011, 09:04:13 »
Bilge Erdohan arkadaşımın yaptığı bıçak elime ulaştı  :2up Kıvranıp duruyordum nerde kaldı diye  :) Bu güzel bıçağın sahibi olduğum için çok sevindim, çok mutlu oldum. Çok teşekkürler Bilge Bey, ellerine sağlık  :)
Tolga hocam çok naziksin. Teşekkür ederim. Daha önce bu tür işlerle uğraşmamıştım, ilk bıçağımda sana  çıktı. Artık kusurlarını görmezsin umarım.
Günlük kullanıma çok uygun bir bıçak oldu.Hiç acıma.
Güle güle kullan
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #35 : 15 Haziran 2011, 10:35:32 »
Taner Ustam, senin bıçağa hangi tip kılıf yakışır diye düşünüyorum. İç bükey taşlama, hamon öyle güzel ki üstelik hem hamondan dolayı geleneksel bir tarafı var hem de "epoksi" saptan dolayı modern. Yani kydex mi, deri mi diye arada kaldım, insan elindeki bıçak çok güzel olunca şaşalıyor. Galiba çizmemek için deriyi seçeceğim. Kılıf tiplerini internetten taramaya başladım.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #36 : 15 Haziran 2011, 11:42:14 »
Eylem usta deri bencede en ıyı seçim  ;)  kydex buyuk ıhtımal ıle bıçağın sıtr kısmını çızecektır..
bırde su kılıf işini ben becerebılsem :-\ 

ayrıca beğenmene çok sevındım  ^-^

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #37 : 15 Haziran 2011, 15:51:55 »
Bıçağı gelmeyenler parmak kaldırsın yoklama yapacam. ::)
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #38 : 15 Haziran 2011, 20:33:03 »
 :)) gemıs gelmıs benımkıde gemıs ıs  yerınde mesayı var  en az 1 hafta 16 -16 mesaıdeyım  eve gıdınce gorucem burak hocam sımdıden elıne saglık

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #39 : 15 Haziran 2011, 21:47:32 »
Son yoklama:
Alanlar:
- Emre
-Özgür
-Eylem
-Sinan
- Murat Güleç
-Sefa
- Burak
- Taner
- Tolga (Açıklıyoruz: çifte bıçak kazanan arkadaşımız, Bilge Erdohan'ın bıçağını almış)
- Murat Yılmaz
-Emin

Almayanlar:
- Bilge
- Murat Küçük
- Fatih
- Tolga (Şanslı arkadaşımızın ikinci bıçağı)

Listede ylnışlık eksiklik varsa beni uyarınız lütfen....

Kipmen Sanat web sitesi