Şeref ustam şahane güzellikte bir bıçak olmuş. Kan ağacı ile kelebek ağacı çok iyi uyum sağlamış. Eline emeğine sağlık.
Hocam çok teşekkürler, sağolun
guzel olmus kardesim allah daim etsin cok beyendim kabzada bicakda cok iyi gozukuyor
Kardeşim sağolasın cümleten
harika olmus elinize sağlık
Teşekkür ederim sağolun
Ellerine, emeklerine sağlık Şeref. Form çok güzel ama bence kabze komple kelebek ağacı olsaymış çok daha güzel olurmuş 
Ustam teşekkür ederim, iş bittikten sonra ben de öyle düşündüm ama
iş işten geçmişti bozamadım. Lineri beceremedim yoksa bu da güzel
bir tarz.
Hocam eline koluna sağlık formu çok hoşuma gitti.
Teşekkür ederim, sağolun
Eline sağlık Şeref Ustam. Şık bir bıçak olmuş.
Mehmet abi teşekkürler
Çok güzel olmuş Şeref abi elinize sağlık.Bıçak tasarımı olsun sap işçiliği olsun çok güzel. Rikassodan sonraki kısımda paduğun çelik ile öpüştüğü yerde yağını alamamış galiba.
İbrahim teşekkürler, sen söyleyene kadar farketmemiştim
uyardığın için teşekkür ederim, düzgün yağlayacam gelince
Şeref ustam çok güzel olmuş eline sağlık kabzadaki ahşabın desenleri çok güzel lineer ile bölülünce de padukla ayrı bir hava katmış. Tam sap olması da bıçağın gücünü belli etmiş
Bu stabilize işini ben de denemek istiyorum emme motoru olarak buzdolabı motoru düşünüyorum ama henüz elime geçmedi konu hakkında senden yardım isteyebilirim ustam müsait olursan
Abim teşekkür ederim, buzdolabı motoru olur ben de onu
kullanıyorum. Elinden geldiğince yardımcı olurum.
Şeref ustam eline sağlık. Namludaki bant izleri ayrı bir doğallık katmış (Fotoğraf ışığı oyunu değilse). Renkli stabilizede çok şık durmuş. Bu stabilize olayında vakum yaparken epoksi reçineyi inceltiyormusunuz? Epoksi incelticiler olduğunu duymuştum. Yoksa direk renklendirip bir vakum tankı içerisine ahşabımı daldırıyorsunuz?
Başarılar diliyorum.
Temur abi teşekkürler
Çizgiler ağacın lifleri bu ağaç venge gibi kalın lifli
fotograflar da ışık zayıf olduğu için iyi olmadı.
Stabilizasyonda önce inceltilmiş vernik kullanıyorum
rengide bu işlemle veriyorum. Kuruyunca epoksi
ile sertleştirme için tekrar stabilizasyon yapıyorum.
En son fırınlama.
Eline sağlık kardeşim harika olmuş klasik şeref acar gizli kuyruk bowielerinin dışına çıkıp fulltanga geçiş yapmışsın
stabilize kelebek ağacı zaten bildiğimiz guzel bir ağaç hatta daha güzelini görmedim bu ağaç senin stabilizenle her bıçağa ayrı bir güzellik ve değer katıyor bu bıçakta da senin işçiliğinle birleşince yine Harika bir iş Çıkmış ortaya eline sağlık ustam. Tek bir şey var fotoğraflarda ki ışık yansımaları olmasaymış daha net görüntü elde edilseymiş daha guzel olacakmış bizler açısından 
Ustam teşekkür ediyorum, şu fotograf işini bi beceremdim
gitti. Güzel bir düzenek yapmanın zamanı geldi ve geçiyor
senin tarifinle bir çadır yapacam kısmetse.