Ustam yanlış mı biliyorum acaba ama Higonokami'lerin sırt kısmı tam tersi şekilde olmuyor mu? Bizim yatağanın tam tersi gibi?
Eline sağlık ustam, benim hoşuma gitti bu model. Keskin hatlar göze güzel görünüyor bence. Başarılar diliyorum. Saygılarımla.
Ellerinize sağlık Soytürk Ustam Yapılışından biraz daha bahsedebilir misiniz? Özellikle kabzanın şekil verilmesi ve arada ki bıçak boşluğunun yapılmasıyla alakalı
Eline sağlık abi bu gizli kılıç gibi olmuş devasa şimdi merakım şu abi acaba kışın bu soguk günlerinde bu kabza eli buz gibi yapar mi?
Müthiş olmuş usta. Eline sağlık. Yapmaya heveslenecekler için...Kabzanın namluyu çizmesini engellemek ve kesici ağzın kabza dibine değmesini (körelmemesi için) engellemek için uyguladığınız püfler nelerdir?
Cevabınız için teşekkür ederim Soytürk Ustam Yeniden emeğinize sağlık
ustam eline emeyine saglik cok şik olmus adina laikli bir caki olmus allah nicelerini yapmayi nasib etsin amin🇦🇿🇹🇷
Ustam geçmişte size "farklı modellerinizi ne zaman göreceğiz" diye bir soru sormuştum. Artık bu sorudan utanıyorum. Heyecanla takip ediyoruz, ellerinize sağlık.
Ustam eline koluna sağlık Çok orijinal bir iş. İlk iş olduğu için geliştirilmesigereken bir tarz olabilir ama ben form ve tarzı çok uyumlu buldum. Namluyla sapın uyumunu pim pekiştiriyor, koyu renk de ayrı bir ahenk.Devamını bekleriz
cok güzel olmuş
Çok güzel elinize sağlık özellikle kılıf çok iyi