eline saglik usta cok guzel gorunuyor.
Ustam eline sağlık. Deri kabza çok hoş olmuş. Kılıç çalışmasından sonra böyle bir kabza bekliyordum açıkçası. Namluda keskin eğimli tanto tarzı ayrıca güzel.
Ellerinize sağlık Soytürk Ustam. Duruşu çok iyi eminim ki tutuşu da en az o kadar iyidir
efsane bir işçilik olmuşemeğine sağlık Soytürk Usta
Eline sağlık abi bence deri kabza bu şekilde hem görsel olarak hemde kullanım olarak harika olmuş elinize sağlık. Artı tantovari namlu da çok şık olmus kabzanin bitişindeki şekiller ise ayrıca bıçağın şıklığına şıklık katmış abi
harika olmuş hocam elinize sağlık
Masalah eline saglik ustam her bir isi yerli yerinde olmus kabzede kilifda cok yakismis eline emeyine saglik allah kolaylik versin ustam
Kabza müthiş olmuş... orta çağdan fırlamış gibi.. Soytürk Usta herşeyiyle beğendim ben ellerinize sağlık...
Ellerine sağlık Soytürk ustam. Çok güzel bir bıçak olmuş. Söyleyecek laf bulamıyorum.
Ellerine sağlık ustam çok güzel olmuş harika görünüyor.
Abi gösterdin yine ustalığını. Ortaya yine harika bir sonuç çıkmış. Ellerine sağlık.
Elinize sağlık Soytürk ustam, çok beğendim. Ben de bu tarz bir kabza yapmayı deneyeceğim fakat kabzanın sonunu biraz topan düşünüyorum. Kabzayı korumak için bir sıvı veya polisaj önerir misiniz?
Ustam eline sağlıkSapın formu, balçak ve sondaki parça çok iyi.Sap her ne kadar güzel olsa da gözüm ahşap aradı