Ellerinize sağlık, güzel bir form olmuş.
Teşekkür ederim

Ellerinize sağlık çok şık bir iş olmuş. Bana göre namluda yenilikçi bir saldırganlık var. saptada da geleneksel formla denenmiş bir form seçerek bıçağı çok güvenilir hale getirmişsiniz..
Teşekkürler evet namlu biraz agresif oldu biraz da küçük oldu küçük enişte gibi oldu

) bu kabza formunu Soytürk ustamdan biliyorum ve çok seviyorum bıçağı tutarken çok ergonomik bir his veriyor ve elden kaçırma imkansız çok rahat tutuşu var.
Elinize sağlık, güzel olmuş. Şeref ustanın namnu formuna benzettim. 
Teşekkürler siz söyleyince fark ettim

namlu Şeref ustamın namlularını andırıyor kabza Soytürk ustamın kabzalarını andırıyor kabza desen ve rengi zeytin de Yunus ustamın kabzalarını andırıyor farklı lezzetler bir arada oldu biraz

Ellerine , emeğine sağlık, her ne kadar açık renkli ahşapları sevmesem de kabze formu benim sevdiğim tarz olmuş harika görünüyor ve zeytinde yakışmış
Bence namlu biraz daha geniş olsaydı çok daha güzel olurdu
Çok teşekkürler ustam senin beğenmen beni gerçekten mutlu etti demek ki olacak yavaş yavaş

Evet namluyu büyüteceğim sonraki çalışmalarda bu ham profilden olduğu için böyle oldu kendim çizip profil çıkarırken herşeyi daha orantılı yapmaya çalışacağım.
Bicak da kilif da ayrı güzel. Hangisinin daha güzel olduğuna karar veremedim. ??
Çok teşekkürler

Tertemiz bir iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık. Çok beğendim!
Çok teşekkür ederim