İkisi de muazzam olmuş. Zeytinin açık tonlarda olması namlu ile daha hoş bir kontrast yaratmış sanki.Elinize sağlık!
Alıntı yapılan: mehmet_ - 08 Ekim 2018, 13:29:55İkisi de muazzam olmuş. Zeytinin açık tonlarda olması namlu ile daha hoş bir kontrast yaratmış sanki.Elinize sağlık!+1
Elinize sağlık. İkiside şahane.
Her ikisi de çok güzel görünüyor abi. Ellerine sağlık.
İkincisi ayrıca zarif göründü gözüme, elinize sağlık.
Eline sağlık üstadım Harika eserler olmuş yine bence sessizliğe değmiş yani Zeytinin damascuslar ile ahengi müthiş tamamıyla göze kalbe hitap ediyor lakin bu ağaç estetik ve dayanıklılık olarak her ne kadar cezbedici olsa da ilk kullanımdan itibaren hizli bir kirlenme sürecine giriyor, siz buna engel olmak icin nasıl bir önlem aliyorsunuz? Ben genelde 2-3 kat 502 Japon yapıştırıcısı ile yalıtım sağlıyorum arada bazen de epoksi ile.
Gökhan ustam, sanat eseri olmuşlar. Hatları, temizliği, namluları çok güzeller. Elinize kolunuza sağlık. Mevlam sağlığınızı, sıhhatinizi daim eylesin.
Ellerine emeğine sağlık Gökhan ustam, her zamanki gibi çok titiz bir iş çıkmış. yalnız Kabza forumlarını namlulara oranla bir tık daha çok beğendim
ellerine sağlık ustam her ikiside çok güzel tertemiz ve titiz işçilik baktıkça bakası geliyor insanın .
Ustam eline koluna sağlıkİlk gördüğümde kendimi renk körü zannettimneyse ki farklı bıçaklarmış. Her ikisine de büyükövgüler dizilebilir ancak dövme bir işte bu kadarbenzer ve hatasız işler ayrı bir tebriği hakediyor. Saygılar
Cok iyi olmus ustam ellerine saglik