Bıçak Sanatı - Forum

üyelerimizin damgaları (logoları)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: üyelerimizin damgaları (logoları)
« Yanıtla #100 : 17 Şubat 2015, 13:34:08 »
Bu muhabbetten sonra ben de yakıştırdım :)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #101 : 17 Şubat 2015, 13:38:17 »
Benimde logom (denirse artık) bir an oluşan fikirle yaptığım birşey

Başlangıcı sonsuzluk işaretiyle başlıyor bu işi-hobiyi sonsuza kadar sürdürme amacımı ifade ediyor.
Sonra yan döndürüp biraz keserek kurdele benzeri birşeye dönüşüyor kurdelenin anlamı ustalara olan saygı ve vefam.
Sonra yine sonsuzluk işaretini ortadan bir çizgiyle bölüp ucunu keserek isim soyisim baş harfleri çıkıyor.

Osman banada bir logo bulurmusun  :2up :2up :2up :2up :2up :2up
Ünye

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #102 : 17 Şubat 2015, 13:50:47 »
Fikir gelirse çizerim abi birşeyler. :2up İşi yine ustalara bırakalım maliyeci kafasına pek böyle şeyler gelmiyor.Devamlı vergi hukuku,icra hukuku vs. var kafada  :D
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 13:53:00 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #103 : 17 Şubat 2015, 14:02:42 »
Bende hesap planı tek düzen muhasebe falan :-)
Ünye

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
« Yanıtla #104 : 18 Şubat 2015, 16:27:09 »

Arkadaşlar buda benim Tamga olsun mu?
Hem ismimin başharfleri olsun, hemde asetatla anodik dağlamaya uygun olsun dedim, boyle bi şey çıktı ortaya.

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #105 : 18 Şubat 2015, 17:43:02 »
Bu muhabbetten sonra ben de yakıştırdım :)

:D :D
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

İsmet Kaan

• 187
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Yalova
« Yanıtla #106 : 19 Şubat 2015, 15:15:37 »
Ortada bitmiş bıçak yok ama "istim arkadan gelsin" hesabı tamga ortaya çıktı gibi...

cenk

• *
  • 98
  • Meslek: dekorasyon
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #107 : 24 Şubat 2015, 23:27:03 »
Benimde logom (denirse artık) bir an oluşan fikirle yaptığım birşey

Başlangıcı sonsuzluk işaretiyle başlıyor bu işi-hobiyi sonsuza kadar sürdürme amacımı ifade ediyor.
Sonra yan döndürüp biraz keserek kurdele benzeri birşeye dönüşüyor kurdelenin anlamı ustalara olan saygı ve vefam.
Sonra yine sonsuzluk işaretini ortadan bir çizgiyle bölüp ucunu keserek isim soyisim baş harfleri çıkıyor.

Düşünce tarzı ile gerçekten bir logo olmayı hakediyor çok güzel.Çizim konusunda forumda herkese yardımcı olabilirim vektor formata çevirebilirim çizimlerinizi plotterda folyo kesimde çok ince kıvrımlar yoksa kesilebilir logolar, birazda kesenin makine ayarları ile oynaması gerekir şeffaf transfer folyosuda alırsanız çok kolay bıçağa transfer yapabilirsiniz.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #108 : 24 Şubat 2015, 23:51:47 »
Teşekkürler.Şimdilik tam anlamıyla bıçaklara aktaramıyorum oje sürüp üzerine kalemin ucuyla çiziyorum tabikide logomdaki gibi ince kalın hattın geçişleri olmuyor.Zaten topu topu 5 bıçağımız var o başka konu. :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #109 : 25 Şubat 2015, 00:02:05 »
Teşekkürler.Şimdilik tam anlamıyla bıçaklara aktaramıyorum oje sürüp üzerine kalemin ucuyla çiziyorum tabikide logomdaki gibi ince kalın hattın geçişleri olmuyor.Zaten topu topu 5 bıçağımız var o başka konu. :D

5 iyiymiş 8)

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #110 : 25 Şubat 2015, 00:10:14 »

5 iyiymiş 8)
Rekoru kaybetmemeye çalışıyoruz.En az bıçak yapma rekoru.  8)
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #111 : 25 Şubat 2015, 00:15:13 »
Osman senin uretim azligi yer problemi mi malzeme eksikligimi malzeme ekiligi ise yapabilecegim birsey varsa lutfen cekinme elimden ne geliyorsa yaparim. Elbette zaman problemi de olabilir ama ben ona pek ihtimal vermedim.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #112 : 25 Şubat 2015, 00:19:43 »
Osman senin uretim azligi yer problemi mi malzeme eksikligimi malzeme ekiligi ise yapabilecegim birsey varsa lutfen cekinme elimden ne geliyorsa yaparim. Elbette zaman problemi de olabilir ama ben ona pek ihtimal vermedim.
Malzeme eksikliği ama bıçak yapacak değil işleyecek(eğe,törpü vs.) malzeme eksikliği ama bu ara çözülecek gibi.Zaman bol zaman sıkıntım yok işleyecek yer 5. katın balkonundayım sen düşün abi. :D Birde şanssızlık var bir mutfak bıçağı var durmadan kabzası çöp oluyor profil biteli 1 yıl oldu.2 yada 3 kere corianı kırdık malzeme bitti sayılır kabzasıda baya uzun eldeki ahşapların çoğunun boyu uymuyor.
Yeri geliyor 2 liralık malzemeye muhtaç oluyorum bir parça pin vs. gibi
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 00:24:57 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #113 : 25 Şubat 2015, 00:22:12 »
Malzeme eksikliği ama bıçak yapacak değil işleyecek malzeme eksikliği ama bu ara çözülecek gibi.Zaman bol zaman sıkıntım yok işleyecek yer 5. katın balkonundayım sen düşün abi. :D

desene aynı durum. Gerçi benim mekan sıkıntım yok ama zaman sıkıntım var. Eh biraz da tembelim inkar etmeyelim

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #114 : 25 Şubat 2015, 00:27:00 »
Malzeme eksikliği ama bıçak yapacak değil işleyecek malzeme eksikliği ama bu ara çözülecek gibi.Zaman bol zaman sıkıntım yok işleyecek yer 5. katın balkonundayım sen düşün abi. :D
Anladim.. 5. Katin balkonu biraz sorunlu bir mekan acikcasi. Yalniz sen bir ara bodrum - komurluk- depo gibi bir yerdeki eski gurgen sandalyelerden bahsetmistin ben senin o mekani kullanacagini dusunmustum acikcasi. Her neyse isleyecek malzeme derken biraz daha net olursan iyi olur mengenen var biliyorum hemde kiskanilacak kadar guzel  :D mesela ege mi , iskence mi , zimpara mi olurda fazlamiz olur filan bosa beklemesin. Ya da alir hediyemmiz olur hem fena mi olur :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #115 : 25 Şubat 2015, 00:35:38 »
Anladim.. 5. Katin balkonu biraz sorunlu bir mekan acikcasi. Yalniz sen bir ara bodrum - komurluk- depo gibi bir yerdeki eski gurgen sandalyelerden bahsetmistin ben senin o mekani kullanacagini dusunmustum acikcasi. Her neyse isleyecek malzeme derken biraz daha net olursan iyi olur mengenen var biliyorum hemde kiskanilacak kadar guzel  :D mesela ege mi , iskence mi , zimpara mi olurda fazlamiz olur filan bosa beklemesin. Ya da alir hediyemmiz olur hem fena mi olur :)
Kömürlük çok rutubetli sağolsun belediye havalandırma kısmının üstüne beton döküp parke taşı döşemiş kimsede artık kömürlükleri aktif olarak kullanmayınca ellemediler.Havasızlığa dayanıp çalışsam ses sorunu olur şimdilik hayatım böyle.
Malzeme dert değil abi elbet alınır ha 5 yıl önce ha 5 yıl sonra  :D
Tamamdır konuyu dağıtmayalım.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

maytir

• 288
    • ARTVENTURE Reklam Tasarım
  • Meslek: Grafik Tasarımcı - KRAV MAGA Eğitmen
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #116 : 25 Şubat 2015, 01:22:54 »
Daha ortada fol yok yumurta yok ama en azından bildiğimiz yerden başlayalım :)

« Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 01:24:39 Gönderen: maytir »
Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL
https://www.instagram.com/atolye_maytir/

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #117 : 25 Şubat 2015, 11:55:56 »
ooo çok şık olmuş üstat eline sağlık
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #118 : 25 Şubat 2015, 12:52:50 »
Süper Kahraman logosu gibi olmuş :2up
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

maytir

• 288
    • ARTVENTURE Reklam Tasarım
  • Meslek: Grafik Tasarımcı - KRAV MAGA Eğitmen
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #119 : 25 Şubat 2015, 13:04:51 »
Süper Kahraman logosu gibi olmuş :2up

:)
Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL
https://www.instagram.com/atolye_maytir/