Merhabalar.
Bu hobiye sıfır bilgi ile başlayıp onlarca tercih hatası yapmış, bazı hatalardan da şans eseri kurtulmuş biri olarak benim gibi yeni başlamış ya da başlayacak olan arkadaşlar için bir konu açmak istedim. Münferit olarak forum içeriğinde illa ki tüm makinelerin yer yer konusu geçmiştir. Ben kendi atölyemdeki mobil olmayan ana makinelerin görsellerini ekleyeceğim. En çok para tutan kalemler bunlar olduğu için ağırlıklı olarak bu makineler üzerinden ama bunların dışında da sormak istediğiniz görüş, yorum, fikir varsa yardımcı olmak isterim. Göreceğiniz gibi genelde başlangıç seviyesi markalar. Kiminde yeterli oldu, kiminde keşke daha iyisini alsam dedim. Hatta kimini almasam da olurmuş dedim. İlk gün bu kesin gerekir diye aldığım şeyler şu an en kullanmadığım şeyler. Başkaları da aynı hataya düşmesin diye hem resimdeki ana malzemeler hem de diğer makine, alet, malzeme, marka, tedarikçi, vs. istediğinizi sorabilirsiniz. Hem bakarsınız ustaların da dikkatini çekeriz daha çok şey öğreniriz. Selamlar.