Bıçak Sanatı - Forum

İlk Çıraklık Eserim, Tabiki ilk bıçağı hanıma yaptım.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Temur hocam geç fark etmişim konuyu, kusura bakma. bir dahaki sefere dikkat edeceğin hususlar yukarıda yazılmış, ben perdah sabrın ile ısıl işlem sabırsızlığın arasındaki çelişkiye takıldım  ;D ikisi arasındaki dengeyi de tahminimce yaptığın bıçak sayısı arttıkça yakalayacaksın  8)

ellerine sağlık  :)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
Temur hocam geç fark etmişim konuyu, kusura bakma. bir dahaki sefere dikkat edeceğin hususlar yukarıda yazılmış, ben perdah sabrın ile ısıl işlem sabırsızlığın arasındaki çelişkiye takıldım  ;D ikisi arasındaki dengeyi de tahminimce yaptığın bıçak sayısı arttıkça yakalayacaksın  8)

ellerine sağlık  :)

Emin ustam teşekkür ederim. 4116 tek profildi, ısıla götür-getir vs işlerin düşüncesi yordu, verdim pürmüzü bende  ;D. Zamanla sizlerinde yönlendirmesiyle gelişicez ustam. İşin gücün rast gitsin. Selametle.
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

Vuqar aliyev

• 363
  • Meslek: Bicakci
  • Yer: Azerbaycan baku
Ynt: İlk Çıraklık Eserim, Tabiki ilk bıçağı hanıma yaptım.
« Yanıtla #22 : 25 Kasım 2018, 16:47:48 »
guzel olmus kardesim ellerine emeyine saglik ilk yapidigin icin ideal gozukuyor bundan sonra kendi yolunda yurursunin insallah kolay gelsin
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
Ynt: İlk Çıraklık Eserim, Tabiki ilk bıçağı hanıma yaptım.
« Yanıtla #23 : 25 Kasım 2018, 19:57:51 »
guzel olmus kardesim ellerine emeyine saglik ilk yapidigin icin ideal gozukuyor bundan sonra kendi yolunda yurursunin insallah kolay gelsin

Teşekkür ederin can Azerbaycanlı kardeşim. Daha iyilerini senden bekliyorum. Başarılar diliyorum.
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...