Bıçak Sanatı - Forum

Bıçak yapım videosu

coktar

• 381
  • Meslek: Yönetici
  • Yer: İstanbul
Bıçak yapım videosu
« : 01 Ağustos 2018, 15:25:09 »
Merhaba herkese.

Youtube da denk geldiğim yerli bir bıçak yapım videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Arkadaşımızı araya alıp ustalara parçalatmak değil amacım. Zaten buradaki ustaların üslubu da pek öyle yıkıcı değil. Sadece birçok hobisi olan biri olarak yüzlerce harika yabancı kaynak izledim ve tek tük olan bu yerli bıçak yapım videosunu izleyince biraz üzüldüm. Özensiz, eksik,
 Ve yanlış bilgiler içeren, estetikten yoksun, vs. bir sürü şey sayılabilir. Buradaki birçok bıçak ustasından en azından bazılarının youtube işine teknik ve prodüksiyon anlamında yatırım yapması gerektiğini düşünüyorum. Seviye bu olmamalı, sadece bu mecrada kendi içimizde bilgi paylaşmayı yeterli bulmuyorum. Bu işi ticari düşünenler için de Ciddi kazanç ve bilinirlik sağlayacaktır.

https://youtu.be/LtMG8TQvgfs
instagram: @hevesadami

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
Ynt: Bıçak yapım videosu
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2018, 09:45:19 »
Ben işimle ilgili Youtube videolarını ve forumları çok fazla kullanıyorum. İlgilendiğim diğer hobilerle ilgili de Google aramalarında çıkan sonuçları tarayarak ihtiyacım olan bilgiye ulaşmaya çalışıyorum.

Bu arkadaşın videosunda takıldığım konu; yanlış bilgiler veriyor olması ve bu bilgilere biri aramalar sonucunda ulaşıp da aynısını uygulamak isterse, aynı yanlışa kendisinin de düşecek olması. Hem zaman, hem emek, hem de hammadde istafı yaşayacak.

Bunun yanında ustalarımızın hazırladığı doğru ve zengin içerikli videolar da mevcut. Umarım yeni başlayanlar bu video yerine doğru bilgiler içerenlere ulaşırlar.
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2018, 09:48:41 Gönderen: orkunaydin350 »

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2018, 12:40:32 »
Daha üzücü olan adamın yüz bin abonesi var.
Yüz bin kişi yanlış alıyor.
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2018, 17:17:54 »
trajik...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/