Eline koluna sağlık usta çok güzel olmuş. Bilindik tarzından farklı bir eser yapmışsın fakat müthiş olmuş. Dremelle yapılan izler de farklı bir hava katmış.
Eline sağlık üstadım ilkler değerlidir derler ama bu kadar uğraştan sonra bir daha yapmak isteyip istemeyeceğini merak ettim açıkcası cunku herşeyi kendin yapmışsın bazen iskence gibi olmustur:) ama ortaya değişik güzel bir eser çıkarmışsın dremel izleri de ekstradan güzellik katmış ama yine de benim favorim rustik çakıların abi
ustam eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Ustam eline koluna sağlık, tebrikler, saygılarvesselam. Herhalde makineden çıksa bu kadar iyi olamazdı. Böyle kararan ceviz, çakılarda daha bi hoşgeliyor bana. İnşallah bu çakıdan bolca yaparsın, ziyadesiyle estetik duruyor.
Tebrik ederim abi sonunda bitmiş. Ben çok beğendim. İyi günlerde eskit...
Abi çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.
Emek, emek, emek.. Elinize kolunuza sağlık ustam, yine çok güzel bir eser koymuşsunuz ortaya.
güzel bir çalışma olmuş üstat ama ben parlak kısımları sevmedim. keşke paslanmaz değil de karabilen bir malzeme kullansaydın, o zaman daha bütüncül bir görünüm oluşurdu belki. çünkü dokusuyla, tasarımıyla, gösterdiğin sabrıyla gerçekten takdirlik bir çalışma. efsane cevizlerinin burada sana kelek atmış olması ve parlak kısımlar dışında herşeyiyle başarılı... ellerin dert görmesin
Eline saglik Soyturk Ustam size ozgu bir caki olmus...
Maşallah abi size yakışır bir çalışma olmuş elknize sağlık
Abi süpersin yine çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.
çok güzel gerçekten. El emeği göz nuru. Bende niyetliyim Katlanır namluya ama cesaret edemiyorum bir türlü. Sizinki gibi çizimi tasarımı..vb her şeyini kendim yapacağım bir şey olmalı diyorum. Ancak sizin bu çalışmanız biraz daha cesaret verdi diyebilirim. Saygılarımla...
E tabi çakıyı Soytürk usta yapımca yayda dile gelmiş. Gayet değişik formda bir yay olmuş ustam. Yalnız paslanmaz parlaklığıda güzel durmuş siyah namluda. Eline koluna sağlık, bileğine kuvvet ustam.