He zamanki gibi çok güzel bir bıçak, bakmaya doyamıyorum Ustam

Ellerinize sağlık.
Beni, özellikle çok etkileyen bir model bu.
Affınıza sığınarak bir şeyler söylemek istiyorum.
Iki taraftaki tamgalarin simetrik olmaması bende bir rahatsızlık yaratıyor, musaadenizle; biraz takıntılı olduğum doğrudur.
Yalancı ağızdaki yuvarlak eğe boşlukları olmasa ne fark ederdi?
Bıçaklarıniza çok ağır testler yaptığınızı biliyorum. Ben hiç bu tip bir kabza kullanmadım, nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama ister istemez hep derinden sorguladığım bir şey, mesela 30-40 dakika bu bıçağı bir balta gibi kullanmak zorunda kalsanız elinizde nasıl bir his olurdu?
Amacım eseri sorgulamak, eleştirmek değil, öğrenmek.
Saygilar Ustam.
Estağfurullah, yeri gelir sorgulayabilirsiniz de yeter ki art niyet olmasın
Gelelim sorulara; size takıntılı gelen durum bana tam tersi hoş geliyor, o tamgaları vururken ki telaş ve heyecanımı yansıtıyor zira çelik soğumadan o tamgaları vurmam gerekiyor

Sırttaki ağız yalancı değil gerçekten keskin

Bundan önceki Kobra modelimde sırtı döverken ince bir çatlak olmuştu bende o çatlağı bu çentikleri açarak bertaraf etmiştim. Bu arkadaşı sipariş eden subayımız özellikle o modeldeki gibi bu çentiklerden istedi. Bne çentiklerin sebebini izah ettim mecburiyetten oldu desem de illa da bende isterim deyince mecbur kaldım kıramadım

Açıkcası 30-40 dakika boyunca bende hiç kullanmadım ama hatları sert bırakmıyorum ve elde herhangi bir rahatsızlık vermemesine özen gösteriyorum. 60.sayıyıa ulaşan Dağcı modelimde bu şekilde ve bir kişiden bile şikayet almamam beni bu kabzeleri hiç sorgulamadan yapmaya iten başka bir sebep . Bence en kısa zamanda yapmalısınız , yalnız işlem bittikten sonra sırası ile 220- 400 kumla bu hatları mutlaka yumuşatın
Maşallah, kabzasından kılıfına; her şeyiyle çok şık bir bıçak olmuş. Ellerinize sağlık...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Soytürk ustam eline sağlık. Diğer kobralarda olmayam eğe oyukları bir hareket katmış. Bu kabzada viks ile bittiyse gerçekten çok başarılı bir icat olmuş.
Saygılarımla,
Beğenmenize sevindim, zorunluluktan olan bu oyukları bende çok sevdim

Artık direk vazelin sürüyorum, vicks bazen hafif pütürlenme yapıyor, direk vazelin de o sorun olmuyor

Bu ahşap çok açık renkli diye alttan schaftol sürdüm daha sonra vazelin
Ustam eline sağlık hem balçak hem full sap çok güzel.
Bu arkadaşın düz kabzalısı gayet iyi olur, bowie gibi bi
kabza
Teşekkür ederim Şeref, bence de güzel olur ama sahibi bu şekilde isteyince ortaya bu arkadaş çıktı
Güzel bir model ve güzel bir işçilik, ellerine sağlık Soytürk ustam. Sırttaki çentikler havayı değiştirmiş ve yakışmış. Bıçaktaki sırt eğimini kaldırsak sanki Tanto olacak namlu 
Beğenmene sevindim ustam, tanto çok sevdiğim bir model değil ama ucu beni benden alıyor ve doğal olarak da bıçaklarıma yansıyor bu