Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar. Geyik olanı ayrı sevdim
Çok başarılı tebrik ederim.Boya olarak ne kullandınız acaba?
abi Sefa ustam bıçaklarıyla, sen de kılıflarınla bitirdin bizi hakikaten burada sadece[Alıntı yapılan: Gölge - 08 Mayıs 2018, 20:35:55Eline sağlık ustam Abi ,teşekkür ederimAlıntı yapılan: sefaçabuk - 08 Mayıs 2018, 18:45:56Tebrikler Armağan, sayende gözlerimiz bayram ediyor. Ellerin dert görmesin. Hocam teşekkür ederimAlıntı yapılan: Temur.akin - 08 Mayıs 2018, 22:00:37Elinize sağlık armağan ustam. Deri üzerine işlediğiniz resimleri ilgi ile takip ediyorum. Bir yağlı boya resmi gibi kanlı canlı duruyorlar. Elimdeki bıçak, sizin kılıfları hakedicek kadar güzel olursa sizden boz ayı figürlü bir kılıf isteyeceğim. Saygılarımla,. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Estafurullah emek verilerek üretilen her şey değerlidir .ana tema bıçak , kılıflar onlara eşlik ediyor sadece Alıntı yapılan: REVOLTA - 08 Mayıs 2018, 22:54:11Usta eline sağlık hepsi çok güzel olmuş. Daha detaylı foto koyar mısın? Baha teşekkür ederim .Model güzel olunca ne giydirirsen yakışıyor quote author=yunus_cbn link=topic=13032.msg235373#msg235373 date=1525825954]Ellerine sağlık ustam yine derileri sanat eserine dönüştürmüşsün Bunlar benim olsa muhtemelen hiç birini kullanmazdim yıpranmasınlar diye
Eline sağlık ustam
Tebrikler Armağan, sayende gözlerimiz bayram ediyor. Ellerin dert görmesin.
Elinize sağlık armağan ustam. Deri üzerine işlediğiniz resimleri ilgi ile takip ediyorum. Bir yağlı boya resmi gibi kanlı canlı duruyorlar. Elimdeki bıçak, sizin kılıfları hakedicek kadar güzel olursa sizden boz ayı figürlü bir kılıf isteyeceğim. Saygılarımla,
Usta eline sağlık hepsi çok güzel olmuş. Daha detaylı foto koyar mısın?
Eline sağlık abi muhteşemler.
Çok güzeller, yine yeteneğinizi konuşturmuşsunuz Armağan Ustam. Elinize sağlık. Ne denilebilir ki harika yahu.
Ustam eline sağlık hepsi de çok iyi. Bahar manzarasını da yakalamışsın
Çok güzel olmuş Armağan ustamÇift başlı kartal arması galiba Selçuk lu arması cok beğendim