Ustam bu ne böyle!! Maşallahı var. Hani halk arasında bir deyim vardır “iri-yarı babayiğit delikanlı “ diye, ha tam o bunun icin söylenmiş test videolarını da gördüm ustam gerçekten tam darbeli matkap gibi olmuş önüne çıkan kemikleri biçti attı. Eline koluna emeğine sağlık abi
Ustam isim değişikliği yapıp "kemikkıran" yapsan?
Bıçak pek benim sevdiğim bir tarz olmasa da bence çok güzel. Zaten Soytürk Usta'nın sürekli karbon çeliklerle çalışmasını, kabzalarda sadece kök ceviz kullanmasını ve özellikle de ay ve yıldızı birbirinden bağımsız şekilde her bıçakta küçük de olsa birbirinden farklı uzaklık ve açılarda damgalamasına bayılıyorum. Bıçaklara logo basmaya gerek yok zaten gören bunu Soytürk Usta yapmış diyor ki bence bu çok önemli. Sizi instagram üzerinden de takip ediyorum, bıçaklardan bağımsız tek küçük eleştirim instagram paylaşımlarınızda resim çözünürlükleri düşük oluyor ve her resim için ayrı ayrı paylaşım yapmak yerine tek paylaşımda çoklu resim koymak daha iyi olacaktır kanaatindeyim. Fuarda da kısmetse yakından görmek istiyorum bıçaklarınızı. Selamlar.
Heybetli diye buna denir, Maşallah. Elinize sağlık.
Saygı duyarım ne denir nasıl takdir edilir bilemedim.Soytürk bey büyük usta. Helal olsun. Rabbim bana en azından bıçak bilemeyi öğrenmeyi nasıl etsin
Ustam sanki biraz 'gergin' bır bıçak olmuş. Bu bizden izin almadan kendi kafasına göre biyerkeri kesip doğrar bence Şaka bir yana muazzam ve güven veren bıcak olmuş. Ellerine sağlık Soytürk usta güzel günlerde kullanılsın..
Ellerine sağlık Soytürk Ustam, tam sergilik olmuş.
Eline sağlık Soytürk ustam, adı ile yaşayan bir bıçak olmuş. Fuarda yakından göreceğiz inşallah.
Evde eski bayram marka bir bıçak vardı uzun uğraşlar sonunda zımpara ve kirschen taşıyla bileme yapmayı becerebildim hatta kağıt keser hale geldi fakat tek sorun bıçağın iki tarafında da farklı açı oluştu:)Şimdilik buna da şükür
Ustam tebrikler Bu kadar büyük bir bıçağın bu kadar estetik olmasısaygı duyulası. Kopya serbest mi
eline emeğine sağlık ustam yine bir Soytürk usta klasiği
elinize emeğinize sağlık çok güzel
Eline sağlık soyturk abi çok güzel olmuş
Abi muazzam olmuş ellerine sağlı.