Makineleşme isteğide ayrı bir zehir türü. Ben de bir heves tank zımpara aldım. Matkapla çıkardığım bir profilin etrafını 10 - 15 dakikada pırıl pırıl yapıyor. Tabi gürültüsüne o kadar dayanabilirsem. Profilleri hazırlayıp makinayı kulanmak için köye gidiyorum. Bu aralar da orbital zımpara alsam işe yarar mı diye düşünüyorum.
Makineleşme türü zehirler , alt değil , kendi başına bir üst başlıktır , bu sayede önüne gelen , anlayan anlamayan ve makineyi gören her vatandaş , aldığınız her makine başına en az ikişer defa yüzünüze aval aval bakıp , sonra da fırçayı basarlar .
Bir de bunun alt başlığı var ki , bu zehri içenler hiç iflah olmamıştır ; Adı Dolambaç Zehir olan bu tür de , hedefte daima işimizi tam görecek süper bir makine vardır , herkes bu makine ile çalışır , biz de bunu biliriz ve hatta bir arkadaşın yanında denemişizdir de , ama bu zehir ya , daha ucuza maledeceğiz veya daha iyisini yapacağız diye o süper makinanın etrafında dolanırız ama öbür makinalara zaman ve para harcarız ,babalar gibi yüzde 10 performansı ancak yakalarız ve helak oluruz . Allah muhafaza , Allah beri koysun . . .