Elinize sağlık baki bey benim cesaret edemediğim bir işi basarmışsınız tebrik etmek isterim. Yasak konusuna gelince birileri Yol ortasında silahla dolaşır açık açık sıkıntı yoktur, birileri de sadece bir işi başarmak için boş zamanlarında el emeği bir ürün çıkarıp evinin duvarına asmak için yapar o yasaktır maalesef bizde böyle. Ondan sonra da derler Japon’lar bunu yapıyor Amerikalılar şunu yapıyor z Ruslar nasıl bıçak yapıyor hele bir bakın derler. Kardeşim yaptığım herşeye yassahh hemşerim diyorsun ondan sonra da demirin çeliğin efendisi bizdik bir zamanlar, şimdi neden yapamıyoruz ah o eski ustalar öldü diyorsun. En basit örneği kendimden vereyim ki aramızda cok yetenekli arkadaşlarımız var Ruslardan geri kalır tarafı olmayan. Şimdi 2 sene önce yaptıklarıma bakıyorum bugün yaptıklarıma bakıyorum arada coook ciddi deneyim ve el becerilerin artmasından gelen iyiye doğru bir gelisme var. E yaptıkça deneyimledikce iyiye doğru gider herşey. Neyse bundan sonra kimse denemesin Çin’den almaya devam edelim vesselam...