Merhabalar değerli ustalarım ve forumdaşlarım. Yeni yılın siftahı bu sene de bana kısmet oldu :)Tüm dostlara istedikleri gibi bıçaklar yapabildikleri sağlıklı, huzurlu mutlu ve bol bıçaklı bir yıl diliyorum. İnşallah abi 🙂 Ellerine sağlık abi, bıçak yorumsuz, görsel şölen
Eline sağlık usta yine süper bir klasik çalışma olmuş, tebrikler
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 01 Ocak 2018, 00:27:12 Merhabalar değerli ustalarım ve forumdaşlarım. Yeni yılın siftahı bu sene de bana kısmet oldu :)Tüm dostlara istedikleri gibi bıçaklar yapabildikleri sağlıklı, huzurlu mutlu ve bol bıçaklı bir yıl diliyorum. İnşallah abi 🙂 Ellerine sağlık abi, bıçak yorumsuz, görsel şölen Teşekkür ederim Alıntı yapılan: yunus_cbn - 01 Ocak 2018, 20:21:54Ellerine sağlık abi ben yetiştiremedim maalesef bıçaklarımı kesinlikle birincilik senin 2018 de Ellerine sağlık yine Harika bir çalışma olmuş kabzada ki ceviz ise müthiş 😀💯💯 Sağ olasın Yunus kardeşim, baktım yeni yılda henüz yeni bıçak paylaşan yok benimki de yeni bitti siftahı yapayım dedim kısmet banaymış
Ellerine sağlık abi ben yetiştiremedim maalesef bıçaklarımı kesinlikle birincilik senin 2018 de Ellerine sağlık yine Harika bir çalışma olmuş kabzada ki ceviz ise müthiş 😀💯💯
Ustam eline sağlık Yeni yıla pek güzel bir giriş olmuş.Senin bu modelini çok beğeniyorum, özellikle sap hem ergonomi hem estetikaçısından çok iyi.
Soytürk ustam, eline sağlık. Çok güzel bir yeni yıl bıçağı olmuş. Tüm forum kullanıcılarına senin vesilenle aileleri ile sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir sene diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Saygılarımla,
Soyturk usta eseri Yine mükemmel bir model ve şablon olmuş çok güzelElinize sağlık
Elinize sağlık ustamçok güzel olmuş.yeni bir yılda daha güzel eserler yapmaya
MAŞALLAH ustam ellerin dert görmesin çok güzel olmuş
Canavar olmuş canavaarr Bu arada bişi itiraf edeyim Valla Soytürk ustam hep derdim ki "şu adam neden parlak bir bıçak yapmaz? hep böyle kara kara bıçaklar nereye kadar böyle gidecek yaw" diye.. ancak son zamanlarda benimde içime ateş düştü yeni yeni anlıyorum sizi..
Soytürk yine harika bir çalışmaya imza atmışsın,emeğine sağlık.