El emeği,göz nuru tam bir sanat eseri olmuş. Her yerinde ayrı bir detay var. Ne desem eksik kalacak 
Elinize sağlık Gökhan Ustam.
Teşekkürler Emre.
Harikasın Gökhan üstadım 👏🏽👏🏽💯 ne desem yersiz, zaten yapılan eser herşeyi ile ben bir usta ellerinden çıktım diye kendini gösteriyor daha ilk bakışta. Gerek damascusun desenleri gerek kabzada yapilan kusursuzca birleştirmeler herşey ben buradayım diyor 
Teşekkürler Yunus.
Gökhan ustam harika bir görsellik, elinize sağlık bütünüyle çok güzel olmuş.
Teşekkürler Aytunç
Gokhan Usta ellerine saglik harika olmus .Sefa Hocamla anlastiniz mi ? Bombaladiniz siteyi .Arka Arkaya fazla doz her bunye kaldirmaz .
iyi ki varsiniz
Teşekkürler Armağan. Bizim ki tesadüf tabi ama emek verilen her iş bence güzeldir, yeter ki karşındaki o işe emek verildiğini fark edebilsin

Gökhan ustam elleriniz dert görmesin çok iyi bir çalışma olmuş, ufuk çizgimizi yükseltiyor, bizlere ilham oluyorsunuz .
Çok teşekkürler Murat, inan bizlerin de ilham aldığımız o kadar çok iş var ki. Bir hedef belirleyip emin adımlarla çalışmaktan ötesini yapamıyoruz.

Aşk ile seyredilesi bir güzellik çıkartmışsın ortaya Gökhan usta. Emeğine sağlık. Ellerin dert görmesin.
Teşekkürler Caner.

Ellerine emeğine sağlık Gökhan ustam, her yeri ayrı bir güzel olmuş
Arkadaki ip geçme yeri yapıştırma mı , vidalı mı?
Teşekkürler Soytürk,
Soytürk ahşaba birleşik durumdaki parçanın 5mm kadarı içe gömük ve iç tarafına iki delik açık gümüş kaynak ile 3 cm'lik pimler kaynaklı. Yani bu parçayı sapa bağlayan 3'cm lik iki destek pimi ile yapıştırıldı.
Vida yapma şansım yoktu zira ilk baştan böyle bir planım yoktu.
Diğer ipleri tutan halkada tek parça, bir parça pirince iki delik açıp biraz tesviye ile yapıldı.
Gökhan Abi her şeyiyle çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Saptaki bu yeni çizgin öyle güzel geliyor ki.
Çok teşekkürler Mehmet.