Ustam eline sağlık herşey müthiş
Ne zamandır şu demir kombinasyonu aklımda
kısmet olmadı yapmak, sen kralını yapmışsın.
Balçak on numara, adeta gizli sap böyle
yapılır diyor.
Ama şu güzel kıskaç ayrı bir başlığı
haketmiyor mu sence? Burada unutulur gider
demircilik başlığına atsan da örnek olsa bizlere,
kaybolmasa.
Eyvallah Şeref kardeşim, kısaç için haklısın ama yaparken aşamaları çekmek aklıma gelmedi , bitmiş halini de koymak ne bileyim olur mu dersin
Söylediğim gibi üstadım kabza formuna bayıldım. Nasıl oluyor anlamıyorum her defasında bu kadar güzel ürünler ortaya çıkarmayı başarıyorsun anlamıyorum abi
💯💯
Sağ olasın Yunus kardeşim, vallahi bakan güzel gözlerin güzel görmesi bence, Allah razı olsun diyeyim
Eline sağlık Soytürk,
Bıçağın yüz kısmı zaten çok hoşuma gitmişti, şimdi gizli sapla birlikte çok güzel bir bütünlük sağlamış.
Görebildiğim kadarıyla ağırlıkta da baya bir azalma olmuş.
Ayrıca san-mai nin etkisiyle ağızdan yukarı doğru olan kısım daha acık olunca dövme ile yaptığım o desenlerde daha bir kendini göstermiş sanki. 
Sağ olasın Gökhan ustam, bu izleri bende çok sevdim, diğer demirbaş modellerim de de en az bir kere denemeyi düşünüyorum, gizli sapın ağırlık konusunda çok büyük bir avantajı var ama bazen de ağır bıçak lazım oluyor, o sebeple ufak modellerimde gizli sapa eyvallah ama ağır hizmette full tangten şaşmam diyorum

Elinize sağlık kabza formu çok güzel duruyor
Çok teşekkür ederim Nuri bey, kabze ergonomisine çok fazla önem veriyorum ama bu gizli saplarda ki ergonominin tadı bir başka oluyor