Eline sağlık Gökhan usta,Namludaki desenler, Edvard Munch'ın tablosuna gönderme yapıyor gibi.
Bambaşka bir şey olmuş ustam, eline sağlık
Gokhan Usta , celikteki desen harika .Desenler cok karisik ve ic ice degil uyguladiginiz yontemi devam ettirin bence .
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Çok güzel ellerinize sağlık
Üstadım bu teknik nasıl birşey böyle, harikulade desenler oluşmuş. Namlu desenlerine bakarken gözünü biraz kıstın mı ne hayal ediyorsan ona dönüşüyor sihirli gibi birşey sanki
Elinize emeğinize sağlıkYine çok ince bir işçilik Tam bir sanat eseri
Ellerine sağlık Gökhan ustam, desenlere bayıldım çok güzel gözüküyor.
Ustam eline sağlıkNamluda kaldım bıçağın gerisine bakamadım.Büyük bıçakların ziyadesiyle estetik. Sen zaten zamanı gelince tekniği anlatırsın Ben takipte kalacağım, saygılar
Ellerinize sağlık Gökhan Usta çok estetik olmuş.. O desen ler ne öyle
Merhaba arkadaşlar, Çok sık olmasa da fırsat buldukça büyük bıçak yapmaya çalışıyorum. Bu işte bunlardan biri. Bu çeliği hazırlarken farklı bir teknik ile damascus desen elde etmeye çalıştım ve aslında bir deneme çalışması oldu benim için. Çelik : Damascus ( O2 + 1075 + 15n20 )Sap : WengeToplam Boy : 35,00 cmSap : 12,50 cmYüz : 22,50 cmSırt : 0,45 cmYüz genişliği : 3,50 cmDiğer bilgiler : http://gokhanbakla.blogspot.com.tr/2017/12/yalmanl-kamp-bcag.html
Gökhan usta eline sağlık çok güzel olmuş.
ellerine saglık baya güzel olmus