Paylasacagim linkteki videonun 2. Dakikasinda durumuizah ediyor arkadas. Sizinki linerlock. Ayrica aciklama icin tesekkurederim muthis bir cozum bulmusdunuz. Tabi çelik bilyenin yerini uzun donemde tutmayacaktir. https://youtu.be/NyejLlcm2Dg
Bizde öğrenmiş olduk bu vesile ile linerlock muş ..

ayrıca rica ederim.. uzun süreliğine idare edip etmeyeceğine bakacağız artık..
Tükenmez kalemlerin ucunda aslında bir misket var, ölçüsünü tahmin edemiyorum ama işe yarayabilir. Ekleyeyim, harddisk içerisinde bir alay rulman var küçük küçük, bunlar dağıtılarak içlerinden misketler çıkarılabilir. İşe yarar sanırım.
Hocam benimde aklıma gelidi dediğiniz.. ancak tükenmez kalem uçları çok küçük baktım.. bisikletlerin direksiyon sutunlarının altında ve üstündeki gidonu tutan parçalarda bu minik misketlerden görmüştüm. Ancak bulamadım.. PC hartdiskleri hiç aklıma gelmedi oysa bozulmuş bir yığını çöpe attık iyi mi.. hatırlattığınız için teşekkür ederim..

Güzel olmuş ellerine sağlık. Küçük bir bilgi vermek isterim şahsi fikrim yanliş anlamayın kapalıyken namlunun arkasının üsten çıkıntısını içeri gizleseniz daha şık olur diye düşünüyorum. ekteki resimdeki gibi
Eyvallah teşekkür ederim Mehmet ustam..
Dediğiniz yer benimde gözüme hoş gelmedi vidoda dediğim gibi orasını daralt burasını küçült böyle bir şey çıktı ortaya.. şu varki o çıkıntı gazoz kapağını açmada kullandım işe yarıyor