Bıçak Sanatı - Forum

"............" projesi

Ayhan78

• *
  • 29
  • Abdülhamit i anlamak herşeyi anlamak olacaktır.
  • Meslek: zırhlı şoförü
  • Yer: istanbul
"............" projesi
« : 05 Aralık 2017, 16:19:29 »
arkadaşlar merhaba:

bu konuyu açmadan önce yönetici abilerimize yazdım fakat yogunluklarından dönüş yapamadılar. fikirlerini alıp  sonra yazmayı planlıyordum ama olmadı malesef.

ben bu forumu uzun bi zamandır takip ediyorum çok başarılıda buluyorum. bu forumla karşılaşmadan önce bir fikrim hayalim vardı bu forumu blduktan burdaki kişilerle konuştuktan sonra daha güçlendi düşüncelerim . sebebi de şudur yardım etmeye ögretmeye çalışan bi topluluk burası . tek olmadığımı anladım bu çok hoş bi durum. lafı uzatmayayım ................... adlı bi projem var bu projenin açılımı ise bu forum gibi bilgi aktarımı üzerine bi bıçak showroom u açmak. bu showroom da geleneksel yöntemlerle öretilmiş bıçaklar buram buram tarih kokan bi tasarım olmasını planlıyorum.

tabi bu düşünce oyle hemen olacak bişey deeğildi ufak  ufak başladım bu hedefe yürümeye bı kamyon makası aldım uzun ugraslar vererek demir egeyle yaptım bitirdim. tabi talihsizlik bi yakınım polise yakalattı . kötü oldu tabi fakat amacımız daha büyük oldugu için durmadık devam ettim. bi depo tuttum el aletleri topladım biriktirdim başladım ilk bıçagımı bitirmeden bi talihsizlik daha oldu depom soyuldu el aletlerim yalan oldu .
zarar buyuk tabi ama hedefim kaar güdmek zengin olmak degil geleneksel yöntemler unutulmasın gençlerimiz saçma sapan işlerle zaman doldurmasın atalarının tuttugu el aletlerinle ugrasınlar ki geçmişlerinden kopmasınlar.

neyse yeniden başladık bıçak yanına askerlere avcılara tasarladıgımız paracord bilekler ürettim ve sosyal medyadan yayınlamaya başladım.küçük küçük kazançlarla tekrardan el aletlerini toplayıp tekrardan bu hedefe yuruyecegim insallah bu aksiliklerin bana zararı bu proje bi kaç sene daha ileri gider sadece bu

belki bikaç sene sonra bu forumda sadece yazışmalar la bilgi vermeye ögretmeye calısan ustalarımız ............ showroomunda buluşup bizzat gösterrek ögretirler çay sohbetiyle tecrübeler aktarılır insallah

arkadaşlar benim bu konutyu açmamdaki tek sebeb şu fikir olarak destek veren belki tecrübelerini aktarmak isteyenler olabilir bunlarını istiyorum.

he belki sosyal medya kullanan arkadaşlar bir nokta yorumla begeniyle destek olmak isterle bu projeye buda beni memnun eder
...................
bu yazıyı usanmadan okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 17:12:19 Gönderen: emin albayrak »

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: HAN taktikal projesi
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2017, 17:08:28 »
yazınızın girişinden, bu meseleyi birden fazla moderatöre yazdığınızı anlıyorum ama bana gelen bir mesajınız yok. cevap verilmediyse de bu durumu olumlu kabul etmeniz bana pek uygun gelmedi.

bahsettiğiniz mesele, bir proje ciddiyetinden ve gerekliliklerinden çok çok uzakta. hele ki bunun altyapısını paracord bileklikler üzerinden yapıyor olmanız, takip ettiğiniz stratejinin de sıhhatini sorgulatıyor. bıçak meselesine hakim olmadan böyle bir ideal koymuş olmanız en çok sizi yoracak ve hayal kırıklığına uğratacaktır. ayrıca forumdaki paylaşımlarınız oldukça dar çerçevede ve yine meseleye hakim olmadığınızı ıspatlar nitelikte. sahibi olduğunuz herhangi bir sosyal medya sayfasını canlandırmak için reklam yapmak, forum kurallarına aykırı. bu sebeple yazınızın içindeki sayfa adını silmek durumundayız.

lütfen sosyal medya hesaplarınızın tanıtımını yapmak amacıyla forumu kullanmayalım.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 17:14:49 Gönderen: emin albayrak »
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Ayhan78

• *
  • 29
  • Abdülhamit i anlamak herşeyi anlamak olacaktır.
  • Meslek: zırhlı şoförü
  • Yer: istanbul
Ynt: "............" projesi
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2017, 17:17:44 »
katiyen böyle bi amacım yoktu yanlış anlattıysam affola. bıçak üretemedigimden paracord agırlıkta kaldı haklısınız ama toparlanıp tekrardan bıçak agırlıgına yükselecegim insallah. evet aslında sizin karsınızda hiç bilgim yok desem yeridir .bir bıçak yaptım benim gözümde basarılıydı aslında bu forumdan okuyarak tavsiye dilen videoları izleyerek yaptım.
teswekkürler

yazım yanlış karsılandıysa silebiliriz