Levent ellerine sağlık
Ufak hatalara rağmen çok çok güzel
bir satır olmuş. Sap müthiş, pimlerin
fikri sana aitse seni tebrik ediyorum.
Namlu için ısıl işlemden çıktığı gibi
kalsa iyiymiş ama bu da güzel.
Geçenki bıçakları bitirebildinmi, sana
yardımcı olamadım ama kusuruma
bakma, fırın olmayışı bizi iptal etti.
Teşekkür ederim Şeref beğendiysen ne mutlu bana

Aceleye getirildi, hata bende aslında bitirme sürecine başkasını dahil etmemeliydim. Ama yakın insanlar olunca insiyatif mi dersin söz geçirememe mi dersin sen karar ver..
Tasarım kağıt üzerinde başladı gene kendi çizimim ve şeçimim herşeyiyle. Namluyu bende öyle istedim ama kıramadım karşı tarafı, karartmayı ( namluda bir karardı ki sorma

) bile zor bela yaptım. Desenler hoşuma gitti ama. Sanki işi yapan ben değilim gibi
Şöyle bir durum var. Ben çizim işleriylede uğraşıyorum. Ordan şunu gözlemledim. İnsanlar gerçekçi çizimi en iyi çizim sanıyor. Tabi gerçekçi çizemeyip "ben özgürüm" tadındaki beceriksizlerin saçma işleri piyasaya sürmeside etkili insanların bu görüşünde, kendi eksiklikleride.. Aynısı bıçaktada var. Ayna gibi parlarsa "öfffff beeeaaa" die bir tepki alıyorsun( iki işten bıçakçılıkla ilgili sosyal çıkarım biraz fazla oldu ama idare et) . Yok bu izler hoşuma gitti bırakayım deyince burun kıvırmalar, gözlerini devirmeler, gerdan kırmalar vs

Diğer işlere gelince sorun değil dostum birşekilde hallocak elbet, imkanların tutsa yardım edeceğini biliyorum. Bunu burada dile getirmen bile yeterli
Çok konuştum gene velhasıl teşekkür ederim beğenmene sevindim