Bıçak Sanatı - Forum

Şubatta Askerim

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
Ynt: Şubatta Askerim
« Yanıtla #20 : 15 Kasım 2017, 00:13:10 »
Allah sağ salim vatani görevini tamamlayıp sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin insallah. Birden aklıma 2004 de 15. Tugay’ın kapısından girdiğim aklıma geldi, hiç bilmediğim bir dünyaya girmek üzereydim ve tek bildiğim anlatılan şehir efsaneleriydi. Bir an icin bacaklarım geri geri gitmek istedi ama sonra tadını çıkarmaya bak dedi içimden bir ses  :D sonra malum iste 15 ay geldi geçti. Şimdi herşey hayal gibi, sanki hiç olmamış hiç yaşanmamış gibi  :)
Beni bu guzel havalar mahvetti

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 18 Kasım 2017, 22:07:21 »
Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim arkadaşlarımiza :)
Ne kadar güzel şeyler yazılmış, sevindim.
Çok yerinde tavsiyeler vermiş arkadaşlar.
Gidin gelin de askerlik anılarınızı anlatın bize.
Sahi, Bizim forumda askerlik anıları sayfası var mı ki, aklıma takıldı şimdi ::)
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

Hüseyin ÖKSÜZ

• *
  • 8
  • Meslek: Askeri Personel
« Yanıtla #22 : 21 Kasım 2017, 17:30:04 »
Kilis e ya da Gaziantepe çıkarsa beklerim.  :))

Yıllardır bu mesleğin içindeyim.

Tek sıkıntın nöbet tutmak olacaktır.

Muhasebeci olduğunu göz önünde bulundurursak... ya kantine girersin ya da yazıcı falan olursun diye düşünüyorum. :))

Bol bol sevdiklerin ile vakit geçir. Askerlik zordur ama güzeldir.

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2017, 11:55:22 »
     Hüseyin Üstadım oralara çıkarsa yanınıza uğramaya çalışacağım.  :)  Nöbette sıkıntı ise zamanın geçmemesi mi? Başka sıkıntısı ne olabilir?  Yanlış anlamayın lütfen ne yapmam gerektiğini öğrenip ona göre gitmek istiyorum. Ondan sordum.
     Selamlar, saygılar...

borakent

• 527
  • Meslek: Psikolojik Danışman
  • Yer: Antakya
« Yanıtla #24 : 07 Aralık 2017, 20:42:28 »
Askerliği devam eden biri olarak söylüyorum, ne yapmanız gerektiğini orada öğreniyorsunuz. Her türlü eğitim faaliyeti en basit seviyeden veriliyor. İlk günlerde "şu şu işleri nasıl halledeceğiz, şu konuya nasıl çözüm bulacağız?" Diye strese sevk eden bütün soruların kendiliğinden çözüldüğünü gördüm. Rahat olun, fazla zorlamayın. Karşılaşacağınız sorunların daha önce defalarca çözüldüğünü aklınızdan çıkarmayın. Şimdiden hayırlı tezkereler. Denizci olursanız haberim olsun :)

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
« Yanıtla #25 : 08 Aralık 2017, 08:46:22 »
    Tamamdır. Denizci olursam bildireceğim.   :)   Tavsiyenize de uyacağım. Yani stres yapmamaya çalışacağım. İnşallah bitirir geliriz...
    Sağolun ilginiz için. Saygılarımla...

CANER AKSU

• 75
  • 44
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #26 : 28 Şubat 2018, 22:50:04 »
Acemi birliğin neresi Hakan kardeşim? Belki tanıdık olan bir yere gitmişsindir. Şu anda askerliğin başlamıştır muhtemelen. Umarım tavsiyelerimiz faydalı olmuştur. Hayırlı teskereler, kazasız vukuatsız nöbetler dilerim.