çok temiz ve güzel olmuşlar ellerinize sağlık. ben de cnc veya freze kullanıp kullanmadığınızı merak ettim. ve titanyum aslında çalışılmasıyla ilgili forumda pek malumatın da olmadığı bir malzeme. titanyumla çalışmakla ilgili aktarabileceğiniz tecrübeleriniz olmuştur mutlaka, avantajları, dezavantajları, kritik eşikleri gibi. bu tecrübeleri bu çakı üzerinden paylaşabilirseniz kendi adıma sevinirim.
ha unutmadan, tek gördüğüm kusur ikinci videodaki siyah kutular. onları bence mümkün olan en uzak mesafaye fırlatıp atın
bu çakılar çok çok daha özel kutu veya ambalajı hak ediyorlar. aman diyim, bu güzel işleri böyle sıradan sunumlarla zayi etmeyin.
Emin abi merhaba öncelikle önerilerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Abi CNC tezgahım yok ama frezem var her işimi onda yapıyorum ama diger soran arkadaşa dediğim gibi abi CNC olsa kullanırdım çünkü yaptığım işte sıfır hataya yakın çalışmak isterim ara mesafe boncuklarını frezede tornadan daha hassas şekilde tornalayıp sonra ortasına M2 diş
çekiyorum abi çakının bütün işçiliğini elimde yapıyorum sadece lineer lock kilit sisteminin o ince kanalını yapamıyorum o kadar ince uçla frezede çalışılmıyor tezgahın devri yetmiyor onunla ilgili dışardan yardım alıyorum dediğim gibi diger bütün parçaları frezede ve bant zımpara yardımı ile yapıyorum .
Titanyumla çalışma kısmına gelince muhteşem bir malzeme çıkan çapağı bile bir ayrı güzel abi hiç bilmeyen insanlar gelip baktığında o çıkan çapaklar dikkatini çekiyor o kadar güzel bir malzemem ama tabiki dezavantajı da yok değil işlemek için elmas freze gerekiyor ben en çok M2 diş çekerken zorlanıyorum baya kılavuz kırdım

adet fiyatı 60 tl küçük takımla çalışması oldukça sıkıntılı ama bant zımpara makinası ile iyi çalışılıyor ama aşırı derecede ısınıyor bu yüzden ben bant zımparaya su sistemi ilave ettim genel itibari ile ileride bizim sektörde kullanımı aşırı artacağını düşündüğüm bir malzeme.
kutu konusuna gelince abi tabiki bahane değil ama kayserideki imkanlar dahilinde oldu inşallah bundan sonrası daha iyi olur abi
