Abi ellerine sağlık şahane olmuş.
Özellikle sap kısmı çok hoşuma gitti.
Teşekkür ederim
Ustam eline sağlık on numara olmuş,
sap çok güzel, hem şekli hem ağacın deseni
ve rengi şahane.
Teşekkür ederim Şeref ustam
Çok heybetli bir görüntüsü var Soytürk usta. Güzel demek yerine içimden çok cool
olmuş demek geliyor. Ben içi boş seviyorum ama bu pimler hoşuma gitti gerçekten.
Ellerinize sağlık ustam çok sağlam birşey olmuş 
Teşekkür ederim Levent kardeşim, bu ağacın eşi senin kargonda
ustam eline kluna sağlık
merkezden kuyrğa Doğru incelerek giden sap Gözümden kaçmadı muhteşem olmuş aynı durum namluda da var mı acaba merak ettim
Teşekkür ederim Mehmet ustam, aynen öyle namlu da da uca doğru incelme var, ama genelde öyle yapıyorum zaten
Çok güzel olmuş Soyturk abi
Kov anlar çok yakışmış kabzeye .
Kabzedeki cila olayını çözdün mu ?
Teşekkür ederim Ersin , son zamanlarda arkadaşım vasıtası ile edindiğim Fransız yağı diye bir yağ kullanıyorum gayet güzel gidiyor dur bakalım sonu nasıl olacak
Soytürk Usta, bıçak her zamanki kalitede ama özellikle bu ağırlıktaki bir bıçak için kuyruğa doğru incelen bir sap ( tapered tang) yapman çok iyi bir fikir
ellerin dert görmesin, herşeyi güzel olmuş...
Çok teşekkür ederim ustam, senin beğenmen bana ayrı bir enerji veriyor

Bu tür bıçaklarda genelde bu şekilde yapıyorum hem sap hem de namluda bu işlemi yapmak bence dövme bıçağın mutlaka olması gereken özelliği
Güzel olmuş Soytürk ustam, senin bu tarzın artık seninle bütünleşmiş durumda. Ustam gücenmezsen bir şey demek isterim, imzanı biraz daha belirgin(daha net) hale getirebileceğini düşünüyorum. Sonuçta AY ve YILDIZ...
Çok teşekkür ederim. Bu Ay Yıldız konusunda daha önce de bir çok kez yorum aldım ama bunlar kendi ellerimle yaptığım logolar o bakımdan benim için ayrı bir anlam ifade ediyor