Bıçak Sanatı - Forum

EKIN TARLASI kalemlik

armagan baran

• 659
  • Instagram #brnleatherart
  • Yer: Balıkesir/Kırklareli
EKIN TARLASI kalemlik
« : 07 Ekim 2017, 16:56:49 »
"Gözlerine bakarken güneşli bir toprak kokusu vuruyor başıma,
  bir buğday tarlasında, ekinlerin içinde kayboluyorum."NAZIM

Kitap cildi ,kalemlik derken kılıf yapımı başlığının altına koyuyorum çalışmaları .Bu sefer kılıfsız geçmek ayıp geldi .Kusuruma bakmayın lütfen

Bu kılıfı yapmaya başladığım da örnek aldığım deseni çok beğenmiştim ,istediğim gibi  (renkleri ve şekli )iyi yapamadım (Smeagol ,Gollum un kafatasına benzedi ) bıçağın sahibine yeni bir kılıf yaptım .Elimde ki kılıfsız bıçaklardan birine tesadüf uyunca birleştirdim ve diktim en azından bıçağı kullanırım böylece

« Son Düzenleme: 07 Ekim 2017, 17:02:05 Gönderen: armagan baran »

Huseyin KESKİN

• 574
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: sivas/gürün(samsun)
Ynt: EKIN TARLASI kalemlik
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2017, 19:32:51 »
çok güzel olmuş ikisi de :) kılıf harici paylaşımlar benim hoşuma gitti, bence sürekli koyun  :)

« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2017, 20:01:12 »
Çok etkileyici çalışmalar, gerçekten imrendim. Şiir için de ayrıca teşekkürler  :2up  :2up ellerine kollarına sağlık...

Levent88

• 413
  • LeventKÜÇÜKIŞIK
  • Meslek: Grafik Tasarım
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2017, 20:46:18 »
  Ellerinize sağlık güzel işler.

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2017, 22:12:20 »
Armağan bey gerçekten eşsiz işlemeler yapıyorsunuz bunlar gerçekten sanat eseri kullanılmaya kiyilamaz  :2up
Beni bu guzel havalar mahvetti

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2017, 00:51:56 »
Kalemlik sahane, efsane, müthiş.
Kılıf da çok iyi olmuş. O gollumu böyle
güzelleştirdin ya helal olsun abi.
Ellerine kollarına sağlık. Yakında deriden
insan yapacaksın :)

cem eser

• 752
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ereğli/KONYA
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2017, 09:34:53 »
Armağan bey çalışmalarınızın ikisi de  enfes olmuş. Hele hele kalemlik... Bir öğretmeni ya da öğrenciyi ders işlerken, ansızın sınıfın monoton havasından çıkarıp geniş düzlüklere, halı gibi serilmiş buğday tarlalarına götürebilir :)
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2017, 09:36:37 Gönderen: cem eser »
Bir avuç toprak,birazda suyum ben.
Neyimle övüneyim,işte buyum ben.

armagan baran

• 659
  • Instagram #brnleatherart
  • Yer: Balıkesir/Kırklareli
« Yanıtla #7 : 08 Ekim 2017, 19:27:32 »
[
Kalemlik sahane, efsane, müthiş.
Kılıf da çok iyi olmuş. O gollumu böyle
güzelleştirdin ya helal olsun abi.
Ellerine kollarına sağlık. Yakında deriden
insan yapacaksın :)
Şeref Teşekkür ederim . Kılıfı bukadar toparlaya bildim .Sırada evet bir insan büstü Odris kralı Seuthes var becerebilirsem
çok güzel olmuş ikisi de :) kılıf harici paylaşımlar benim hoşuma gitti, bence sürekli koyun  :)
Hüseyin teşekkür ederim
Çok etkileyici çalışmalar, gerçekten imrendim. Şiir için de ayrıca teşekkürler  :2up  :2up ellerine kollarına sağlık...
Hocam teşekkür ederim.Büyük yürek .Hayıtı ve umutları sığdırmış mısralara...
  Ellerinize sağlık güzel işler.
Levent teşekkür ederimquote author=yunus_cbn link=topic=12624.msg229966#msg229966 date=1507403540]
Armağan bey gerçekten eşsiz işlemeler yapıyorsunuz bunlar gerçekten sanat eseri kullanılmaya kiyilamaz  :2up
[/quote]Yunus Bey teşekkür ederim .İltifat etmişsiniz,o sizin güzel bakmanızdan tekrar teşekkürler
Armağan bey çalışmalarınızın ikisi de  enfes olmuş. Hele hele kalemlik... Bir öğretmeni ya da öğrenciyi ders işlerken, ansızın sınıfın monoton havasından çıkarıp geniş düzlüklere, halı gibi serilmiş buğday tarlalarına götürebilir :)
Cem Hocam teşekkür ederim.Ekin tarlalarının enginliği hem özgürlük hem de köklere ,toprağa bağlılık gibi .Ben öğrenciyken memlekete geldigimi, uykulu gözlerle otobüs camından ekin tarlalarını gördüğümde anlatdım

Aytunç Ayper(itunch)

• 351
  • itunch
  • Meslek: Elektrik-Elektronik & Mekanik Kalibrasyon ve Ölçüm.
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2017, 23:42:56 »
Çok güzel kılıflar, elinize sağlık.
Aytunç Ayper (itunch)

erydn

• 162
  • Eray-1983
  • Meslek: Memur
  • Yer: Konya(DENİZLİ)
« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2017, 23:13:49 »
Ekin tarlasıyla içimizi ısıttığınız için teşekkür ederim. Benim gibi şehri pek sevmeyip de çalışmak zorunda kalanlara daha bi sıcak gelmiştir eminim...

cem eser

• 752
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ereğli/KONYA
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2017, 08:38:45 »

[/quote] Cem Hocam teşekkür ederim.Ekin tarlalarının enginliği hem özgürlük hem de köklere ,toprağa bağlılık gibi .Ben öğrenciyken memlekete geldigimi, uykulu gözlerle otobüs camından ekin tarlalarını gördüğümde anlatdım
[/quote]

Emin olun ben ve çoğu insanın duygularına tercüme oldunuz. tekrar elinize sağlık.
Bir avuç toprak,birazda suyum ben.
Neyimle övüneyim,işte buyum ben.