Bıçak Sanatı - Forum

takimmarket.com

kafkasay

• *
  • 11
  • Meslek: GDU
  • Yer: Balıkesir
takimmarket.com
« : 04 Ekim 2017, 11:46:41 »
Selamlar. Arkadaşlar pferd eğe seti almak istiyorum. takimmarket.com adresinden 5 li H2 set siparişi vereceğim ancak alışveriş sayfasına gelmek istediğimde sitenin güvenilir olmadığı uyarısı alıyorum. İnternet üzerinden çokça alışveriş yapmama rağmen daha önce böyle bir uyarı ile karşılaşmamıştım. Telefon açarak sipariş vereyim dedim ama uyarıdan sonra güvenemiyorum. Sizce bu site güvenilir mi? Fikri olan arkadaşların bilgi vermesi mümkün müdür?

Levent88

• 413
  • LeventKÜÇÜKIŞIK
  • Meslek: Grafik Tasarım
  • Yer: Mersin
Ynt: takimmarket.com
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2017, 20:10:28 »
  Aynı setten bende istiyorum, eğer güvenilirse bende alırım.

Huseyin KESKİN

• 574
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: sivas/gürün(samsun)
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2017, 00:07:36 »
sahibinden de bir tane ilan var eminim çok daha ucuza gelecektir.Ben kullanıyorum gayet güzeller :)

ibrahim09

• 254
  • İbrahim İşit
  • Meslek: Uzk. Vardiya Zabiti
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2018, 03:03:29 »
Ben geçen sene güzel bir biley taşı almıştım, 1 hafta sonra biley taşımı şanssızlık sonucu düşürdüm ve kırıldı. Tekrar aynı ürünü aldım, kırdığım için de indirim yaptı sağolsun.

ikarus78

• *
  • 15
  • Meslek: SERBEST
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2018, 10:42:14 »
merhabalar

ürünlerimize http://www.hepsiburada.com/magaza/promar?q=promar&t=merchant

buradan da ulasabılırsınız

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2018, 14:36:53 »
Takımmarket ile alışverişim oldu. Stokta olmayan ürünler için beklemeniz gerekebiliyor. Bunun dışında genelde ürünleri uygun fiyatlı. Forumda şimdiye kadar gördüğüm tek sıkıntı stokta olmayan ürünlerin geç gönderilmesi. Toplu aldığım bazı ürünlerin ellerinde olmamasından dolayı bana göndermeleri 2 haftayı bulmuştu. Önceden firmayı arayarak stok bilgisi ve ne kadar sürede temin edeceklerini sormanızda fayda var. Eğeler için konuşacak olursak bazı eğe çeşitleri pferd bayilerinin de elinde olmadığı için sipariş geçiyorlar. Elinize ulaşması yine zaman alabilir.