Ellerine sağlık Soytürk usta her ikiside çok güzel, namludaki kavis çok güzel olmuş.
Abi yine bir Soytürk Dönmez klasiği daha çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Namlu çok güzel benimde hoşuma gitti. Saygılar
Başlığı görünce aklıma gelmişti Ellerine sağlık,küçük ayrı bi güzel olmuş sanki
Eline emeğine sağlık ustam
Kabza kök ceviz mi?
harika kardeşler elinize sağlık
Ustam eline sağlık yine tertemiz işçilik.Fuara sanmai de bekleriz. Fuarda başarılar...
Ellerinize sağlık. Müthiş parçalar.
Elinize sağlık Soyturk ustamÇok şanslı avcılar var süper olmuşlar
Soytürk usta çok güzel bıçaklar. Çelik kısımlar eminim çok iyidir. Bir şey diyecek bilgim tecrübem yok. Bunu yanlış anlamayın sakın. Kabze konusunda birşeyler söyleyebilmek için yol yapıyorum Kabze kısmına gelince: Sizin bıçakları uzun zamandır takip ediyorum. Forumun ilk zamanlarından buyana yaptıklarınızdan itibaren( okadar eski değilim ama 80 küsür sayfayıda inceledim). Bence bu kabze formu tasarımlarınızı bir sonraki seviyeye çıkarıyor. Umarım bunun üzerine gidersiniz. Son kabze tasarımları eski ye göre namlu tasarımlarını daha iyi tamamlıyor. Hem erkil hem naif çizgiler bir arada(amacım erkillliği övmek değil, zevkleri tartışamam ama tasarımda bütünlükte göz ardı edilmemeli). Ben eskiye göre bu çalışmalarınızı daha çok beğeniyorum. Eskileride seviyordum biliyorsunuz zaten ama bunlar sonraki level. Kendinizi geliştiriyor, zaten iyiyken daha iyi oluyor ve özgün çizigiler kazanıyorsunuz bence. Umarım bu hevesiniz ve deneyselliğiniz hiç kaybolmaz. Zevkle takip ediyorum.. Umarım düşüncelerimi paylaşırken hadsizlik yapmamışımdır.... Gözümüzü doyurdunuz ve devam ediyorsunuz teşekkürler...
Soytürk Usta, bu sap formları hem göz aşinalığımızı bozdu hem de bıçaklarda hoş durdu bence. Bıçaklar zaten aynı kalite, ellerine sağlık.