Bıçak Sanatı - Forum

Yeni Satın Aldığım Bıçak

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
Yeni Satın Aldığım Bıçak
« : 11 Eylül 2017, 17:50:26 »
     Selamün Aleyküm ustalar...
     Her hafta rutin olarak uğradığım İzmir'de ki İşgören av bayiine bu geçtiğimiz cumartesi de uğradım glock sormak için. Sonunda 81 ve 78 modeli gelmişti. İnceledim ve 78 modelini aldım hemen. Açıkçası glock almamın sebebi izlediğim test videolarında bıçağın her koşula karşı dayanımı oldu. Taş kırma, dal kesme-yarma ve diğer testlerin karşısında bıçağın gururlu duruşu ve boyun eğmeyişi hoşuma gitti. Ha bu demek değildir ki ''bıçağı aldım evin duvarlarını paramparça edecem!!! Kıracam!!!'' Aksine, bıçağı elime alınca bile kıyamayıp kullanamama korkusu sardı. Tabii İşgören'de ki yetkililer de indirim yapınca kaçırmadım... 2 akşamdır bıçağı elime alıp keyifle inceliyorum...   O:-)

Bunu yazma amacım hem yeni bıçağımın bende bıraktığı düşünce ve heyecanı sizinle paylaşmak hem de
''acaba aynı paraya başka bir bıçak alınabilir miydi?'' sorusunu sormaktır. Bunu sadece meraktan soruyorum. aldığım bıçaktan çok memnunum tabii.

Saygılarımla...

AlpercAy

• **
  • 185
    • Instagram
  • Meslek: İşsiz
  • Yer: Bursa-istanbul
Ynt: Yeni Satın Aldığım Bıçak
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2017, 17:55:14 »
Sizde bıraktığı hissi görünce bıçağı inceledim bende aynı hisleri bırakmasada önemli olan sizin beğenmeniz
Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Bicaklarimi paylastigim instagram sayfam
www.instagram.com/moondesignaca

Hakan Polat

• 248
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2017, 18:25:55 »
   Sağolun... Şimdilik tek isteğim kendi yaptıklarımla beraber güzel parçalar toplamak...  ;D

Levent88

• 413
  • LeventKÜÇÜKIŞIK
  • Meslek: Grafik Tasarım
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2017, 22:15:09 »
   Güle güle eskitin. Nette baktım bir yerde  208 tl biryerde 401 tl biryerde 170 tl . Umarım ucuz bir fiyata almıssınızdır. Çok farklı fiyatlar var çünkü.
   Benim tarzım bir tasarım değil ancak sizi mutlu etmişse ne alâ. Tekrardan güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Hayırlı olsun..

Hakan Polat

• 248
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2017, 09:06:05 »
Sağolun tekrardan. Evet ucuz bir fiyata aldım bıçağı.   :)