Bölüm-2
Sanırım en zevkli kısmi bu idi. Eğeleme safhası,

Evet yillik izin 8 temmuzda basladi takım çantasını aldım tatile k.validenin yazlığına gittim balkona eşyaları bıraktım. Iskenceler ile çeliği profile çevirmek için kullanacagim evvden bir adet sehpa gözüme kestirdim. (Evet sehpa

kucagima sigacak kadar kucuk bacaklarimin arasina sıkıştırabilecegim ebatta bir zigonsehpa idi.)
Niyetim bölgesel bölgesel evire çevire çeliği çevire çevire bağlayıp profili çıkarmak.
Çeliği direk uygun pozisyonda bağladım burda anlattıklarınız gibi önce acılı bi şekilde eğelemeyi denedim.

ses inanılmaz di çok gürültülü oldu devam edemedim kara kara düşündüm. Koca gece.
Sesi kesmek için eski silikon vari deniz ayakkabılarını kesip çelik ile sehpa işkence ile çelik arasına bunları sıkışırdım.

gayet güzel sesi iyice absorbe etti. Çok şükür.
Önce kesme ağzi tarafindaki kavisli büyük talas alanlı yerden başladım. Olası bi hatada yöntemi yakalayana kadar bıçak sınırlarına girmeden durumu görmek icin. Cidden dmek isteyen ama sonuca yaklastikca ilerlemeyi görüp gaza geldigim bir deneyim oldu

Ardında sırt kısmına sonra sırttan kabza sonuna doğru devam ettim. En zorlandığım kısım sırttaki radyuslu kısım oldu.
Sırt kısmi bitirdiğimde kabza kısmında üç bükey alanlara başladım eğlenin balık sırtı kısmi ile kolay ilerlemek için gözüm e kestirdiğim orta noktadan yuvarlak eğe ile mümkün oldu kadar girdim. Kalanını balık sırtı eğe ile.
Fotoları sıralı bir şekilde ekledim.
Devamı bolum-3 te