Mert bey bende sizi tebrik etmek isterdim ama edemeyeceğim maalesef. Sebebi de sizin tutumunuz

Burada bir konu açmışsınız başarınızdan bahsetmişsiniz, buraya kadar her şey çok güzel. Ustalarımız ve arkadaşlarımız da size değer vermiş tebrik mesajları yazmış, soru sorulmuş. Profilinize baktım en son 1 eylülde aktifmişsiniz. Yani bu tebrik ve soruyu gördünüz ve cevap yazmadınız. Kusura bakmayın da burası bir forum mu yoksa sizin kendi kendinizi tatmin ettiğiniz bir alan mı ? Beni bu tutumunuz çok ama çok rahatsız etti burası paylaşım amaçlı bir platform bu tür davranışların olmaması gereken bir yer. Nedense bu yurtdışında ki eli az bir şey takım taklavat tutan insanlarımız bir havalara giriyorlar. Sizden önce de bir zat vardı girer yaptıklarını sergiler ama sorulan sorulara tık yok bahanesi de Türkçem zayıf, kem küm. E paylaşrıken iyi sorulara cevap verirken kötü öyle mi

Yok öyle bir Dünya. ,İşte yabancılarla aramızdaki fark bu, adamların yaşayan tarih ünvanı verdikleri ustalarına bir mesaj yazıyorsunuz sayfalar dolusu cevap yazıyor ama biz , ancak hava civa onun içinde sanat ilerlemiyor, sanatçı yetişmiyor

Arkadaşlar bu tür insanlara rağbet göstermeyelim , samimiyet çok ama çok önemli bir değer, buradaki nice insan var görüşmediğimiz, konuşmadığımız halde en ufak bir karşılaşmada 40 yıllık dostlardan daha samimi oluyoruz neden!!!! İçten gelen samimiyet varda ondan ha bazıları hak eder bu samimiyeti bazıları etmez onu da zaman eninde sonunda ispat ediyor. Bu tür olayları daha önce çok yaşadık ve gözüktüğü gibi yaşamaya da devam edeceğiz. Dileğim her daim samimi arkadaşlara karşılaşırız İnşallah, tüm samimilere selamlar