Bıçak Sanatı - Forum

sablonlar

cihan38

• 40
  • Meslek: çelik konstruksiyon
  • Yer: kayseri
sablonlar
« : 14 Temmuz 2017, 21:25:38 »
selamlar degerli ustalarım gecenlerde bi konu acmıstım daire testere bıcagından bıçak yapma konusunda sablonların resmini koyacagım profiller konusunda bi degerlendirme yaparsanız sevinirim sizlerden gecer not alırsa lazere kesime gidecek not: ölçüler tamamen hayalidir 
iranlı bir şair derki AŞKA uçarsan kanadın yanar H.Z MEVLANA 'DA derki AŞKA uçamazsan kanat neye yarar!!!

rockes

• 112
  • Meslek: CNC Torna Operatörü
  • Yer: Eskisehir
Ynt: sablonlar
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2017, 23:34:26 »
en alttan 2. bıçağın namlusunu büyültmeni öneririm kestikten sonra kabzanın yanında çok biçimsiz kalır biraz kalınlık azda uzunluk katarsanız namluya bence cok güzel olur ama zevk meselesi yine de sizin tercihiniz.
Ekrem TURAN 91/ESKİŞEHİR

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

cihan38

• 40
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2017, 11:42:20 »
en alttan 2. bıçağın namlusunu büyültmeni öneririm kestikten sonra kabzanın yanında çok biçimsiz kalır biraz kalınlık azda uzunluk katarsanız namluya bence cok güzel olur ama zevk meselesi yine de sizin tercihiniz.
  degerli ustam o bıcakta aslında bende kabzeden şüpheliyim kabze bitişindeki radiusu biraz daha yukarımı çeksem acaba diye düşünürken yorumunuzu gördüm banada mantıklı geldi sizce kabzeyimi düzenlesem yoksa namluya biraz uzunlukla genişlikmi eklesem ??
iranlı bir şair derki AŞKA uçarsan kanadın yanar H.Z MEVLANA 'DA derki AŞKA uçamazsan kanat neye yarar!!!

cihan38

• 40
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2017, 11:51:57 »
degerli ustam tavsiyeniz üzerine namluyu 15mm uzattım kalınlıgıda 5mm genişlettim dediğiniz gibi kabzeye daha uygun oldu tesekkur ederim kesimden sonra resimleyip paylasımı yapacam insallah hayırlı günler

rockes

• 112
  • Meslek: CNC Torna Operatörü
  • Yer: Eskisehir
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2017, 23:37:09 »
önemli olan sizin beğenmeniz merakla bekliyorum kolay gelsin
Ekrem TURAN 91/ESKİŞEHİR

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.