Bıçak Sanatı - Forum

KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ

Rookie

  • *
  • 14
  • Yer: Ankara
Ynt: KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ
« Yanıtla #20 : 25 Nisan 2014, 23:06:57 »
Kemiği aldıktan sonra kaç dakika kaynatmamız gerekiyor ve sadece yapılıcak işlem kaynatma mı?

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ
« Yanıtla #21 : 26 Nisan 2014, 00:57:27 »
Normal kemik suyu hazırlar gibi kaynat. Daha sonra kuruduktan sonra çamaşır suyunda bir süre beklet.