Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Bıçakçılık
Nasıl Yapılır - Adım Adım Bıçak Yapımı
(Moderatör:
deserteagle
)
KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ
« önceki
sonraki »
Yazdır
Önceki Sayfa
1
[
2
]
Aşağı git
KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ
21 Yanıt
9899 Gösterim
Rookie
14
Yer: Ankara
Ynt: KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ
«
Yanıtla #20 :
25 Nisan 2014, 23:06:57 »
Kemiği aldıktan sonra kaç dakika kaynatmamız gerekiyor ve sadece yapılıcak işlem kaynatma mı?
Kayıtlı
Salim Türk
6976
1976
Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
Yer: İzmir-Buca
Ynt: KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ
«
Yanıtla #21 :
26 Nisan 2014, 00:57:27 »
Normal kemik suyu hazırlar gibi kaynat. Daha sonra kuruduktan sonra çamaşır suyunda bir süre beklet.
Kayıtlı
Yazdır
Önceki Sayfa
1
[
2
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Bıçakçılık
Nasıl Yapılır - Adım Adım Bıçak Yapımı
(Moderatör:
deserteagle
)
KOL KEMİĞİNDEN LEVHA KESİMİ