Bir önceki spyderco dragonfly kopyamı babama hediye edince günlük taşıyabilecegim çakıl kalmamıştı. Yorgunluktan fırsat buldugum zamanlarda bunu yaptım. Yine dragonfly yapma niyetim vardı ama yaptığım hatalar yüzünden başka bir modele benzedi

işciligim görüldüğü üzere kötü, bir kısmı sabirsizliktan bir kısmı beceriksizlikten bir sürü hatam var ama bir şey üretmek gerçekten o kadar keyif verici ki umrumda da olmuyor hatalar çoğu zaman, elle yapıldığı belli olsun diyorum

Çelik marangozlardan aldığım batı Almanya yapimi karbür uçlu bir daire testere, yaklaşık 2,2 mm kalınlığında var. Bir parçasına Işıl işlem uyguladim önce 820 derece 2 dk tuttum ve yanık yağda su verdim. 200 derece 1 saat meneviş yaptım. Sonuç gayet tatmin ediciydi aynı işlemi bıçağa da uyguladim.
Sap ağacı ise Morgül ağacı, japon yapıştırıcısı ile stabilize ettim, ilk kez denedim sonuç memnun edici ama ağacı hissetmek daha güzel bir duyguydu, yapacak bişey yok.
Kilit sistemine de su verdim zamanla aşınmasın diye.
Pivot pimi ise dosya pimiymiş sanırım 5mm galvaniz kaplı (sanırım) primler buldum, gayet sağlam çok fazla yük binmeyecek yeter diye düşünüyorum bakalım.