Zeytin kabza çok yakışmış.Emeğinize sağlık
Ellerinize sağlık ustam
çok güzel olmuş.Desenler harika çıkmış.Zeytinin hangi kısmından bu kabze.Antalyada kesilen zeytinlerden ayırtayım inş.
Eline sağlık tarık usta mükemmel olmuş.
Usta mükemmel, tertemiz, eline sağlıkZeytin kökü özel üretim herhalde
Elinize sağlık, harika bir bıçak olmuş. Zeytin ve çelik bu kadar uyumlu olur.
Eline sağlık Tarık, çok güzel bir bıçak olmuş
Tarık ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Zaten yazmıştım ama buraya da yazayım. Formu çok güzel. İşçilik ayrı güzel. Tam böyle kullanmalık olmuş. Bunu kından çıkarınca seveceksin kına koyarken seveceksin. Buna scandide çok güzel olur
Tertemiz bir işçilik ve çok şık bir bıçak.Çok güzel olmuş Ustam.Lacivert liner da çok güzel görünüyor.Kendi imalatın mı acaba?
Ellerine sağlık Tarık usta, çok güzel harika bir bıçak olmuşkabzayada hasta oldum Ellerin dert görmesin
Tarık Usta ellerin dert görmesin çok temiz olmuş .Ne faz ne eksik herşey tam yerinde
Tek kelime ile MÜKEMMELLik----- bu olsa gerek 💯💯💯💯
çok etkileyici güzellikte; elinize sağlık Ustam..
Sapta ki damarların birbirini tamamlamasıda ayrı güzel olmuş (farketmek için biraz kopya çektim )
Ellerinize sağlık
Ustam eline emeğine sağlık canlısını görme şansım olduğu için daha şanslıyım galiba
Bu modeli çok seviyorum Tarık ustamMükemmel olmuş liner çok yakışmış. Kabzeye öne doğru 3 mm bir pim dahami koysan acaba ? Tüm yük mozaik pime binmez çok
Ellerinize sağlık ustam. Gerçekten çok şık ve alımlı bir bıçak olmuş, ellerinize sağlık. Gerçi bu tür çalışmalara "bıçak" diyemiyorum. Sanki çok sıradanlaştırıyor gibi geliyor:) Gerçekten bir sanat eseri. Tekrar tekrar baktırıyor kendine, nazar değmez inşallah. Formun çizimi yada bir görseli var mı ustam?
Eline sağlık ustam. Çok güzel bir tasarımmış. Lineri de yakıştırmışsın zeytine.
Tarık çok temiz bir çalışma olmuş eline sağlık süper