Temiz işçilik elinize sağlık.Sefa ustamın dediği gibi pas kalmadı. Net görüyorum artık.😀😀😀
Teşekkür ederim
Tercih meselesi olduğu için tabiki yapacağım yeni başladığım çakılar da müşterilerimden stone wash isteyenler oldu
Elinize sağlık , namluya kaplama yapmayı düşünüyor musunuz ?
Tercih meselesi olduğu için tabiki yapacağım yeni başladığım çakılar da müşterilerimden stone wash isteyenler oldu
Elinize sağlık, tertemiz bir iş
Evallah
Elinize sağlık.
Özellikle o pivot vidasındaki ayrıntı çok hoşuma gitti. Diyer herşey de zaten kusursuz. 
Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
Mükemmel bir çakı
Elinize sağlık....
Çok teşekkür ederim.
harika görünüyor
Teşekkürler.
Elinize sağlık
Teşekkür ederim.
Elinize sağlık çok sağlam ve kullanışlı bir çakı olmuş.
Çok sağolun .
Muhteşem bir eser olmuş, ülkemizde böyle eserler üretilince gurur duyuyorum

Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim düşünceleriniz çok güzel çok sağolun.
gerçekten çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık
Teşekkürler.
Ellerine sağlık ustam diyecek bir şey bulamadım çakıya bakmaktan 
Teşekkür ederim.
Elinize sağlık, güzel ve temiz bir iş olmuş. Titanyum için renklendirme yapsanız güzel bir makyaj olur bence, kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Titanyum için reklendirme yapmak için araştırma yaptık ama bir yanıt alamamıştık ama şimdi bir firma bulduk deneme için bundan sonraki çakıları göndereceğim inşallah onları sizin dediğiniz gibi yapabiliriz.
Böyle işlerin yapılıyor olması çok sevindirici. Bir önceki işe göre bu daha iyi bir iş oldu. Sonraki işleri merakla bekliyorum. Çok daha iyi işler gelecek önümüze belli 
Çok teşekkür ederim Salim abi tecrübe kazandıkça daha iyi işler ortaya çıkartmaya çalışıyorum ve bu konuda elimden geleni yapacağım abi.

teşekkürler
Metallica Master of puppets dinlerken aldığın hazzı yaşadım şu an.
Elinize sağlık...
teşekkür edrim