Ustam keşke ikisini ayrı ayrı yayınlasaymışsın. İkisi de o kadar güzel ki tek bir mesajda ikisini de birden beğenmek çok büyük cimrilikmiş gibi geliyor. Daha KOI'ya bile bir baktım yazmadan kaldım. Bir de çok güzel bir at görünce ardından şaşaladım.
Az önce eşim de KOI'yı gördü. Bir an o da kaldı. Şimdi bir da atı göstereyim. 
Üstat çok teşekkür ederim .İkisi birden daha pratik olur diye düşündüm.Eşinize de saygılarımı sunarım ,hanımların fikri önemli renk ,uyum konusunda keza bizden farklı bakıyorlar
Ustam,
Yakın zamanda okuduğum bir kitapta, her insan kabiliyetlidir, yalnız kabiliyetleri ile yaptıkları işi buluşturanlar harikalar yaratır yazıyordu, beyin ile araştırmalar yapan bir profesör. Çantaları görünce aklıma bu geldi. Elinize sağlık.
Temur Bey teşekkür ederim .Kullanılan uzullar gelişir ,kullanılmayanlar körleri .Konunun üzerine gittikçe bir sonraki çalışmada tecrübe işe yansıyor .Benim de bu aralar zamanım bol fakat ev ortamında sıkıntı umarım uygun kiralı bir yer bulabilirim .Küçük bir karavan da olabilir çekçekli araştırıyorum evin yanındaki arsa şuan müsait O takdirde daha disiplinli çalışabilirim
Armağan abi diyecek pek bir söz yok bence ellerine sağlık harika olmuşlar 😊
Erdem teşekkür ederim
Hepsi de çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.Yapılışından biraz bahsedermisiniz?Resmi deri üzerine kopya edip,kalemle çizgi üzerlerinde iz mi yapıyorsunuz?(izleme kalemleri)
Ömer Bey teşekkür ederim .ilk aşama motifi deriye aktarmakla başlıyor Sonra motife göre uygun iz kalemleri ile deriyi şekillendiriyorsunuz At desenli olan çantada at figürünün arkasından ,derinin tersinden çalışarak kabartma işlemi yapılıyor
Vayy bee güzel bir dağ manzarası gibi bir bardak çayla otur izle
ellerinize sağlık mükemmel olmuş 
Mustafa teşekkür ederim
ister inanın ister inanmayın (believe it or not) diyesim geldi; böyle bir dizi vardı... paranormal olayları anlatırdı ama her iki çanta da doğa üstü olmasa da olağan üstü. 
Ibrahim Bey beni utandırdınız teşekkür ederim
Söyleyecek bir şey bulamadım ve öylesine bakakaldım. Ellerine kollarına sağlık, iyi ki bunları yapıyorsun ve iyi ki bizlerle paylaşıyorsun. Muhteşem olmuşlar

Hocam çok teşekkür ederim .Umarım diğer arkadaşları da sıkmıyorumdur ,zira konumuz genel anlamda kesici aletler .Ben deri işleme işini (bıçak Kılıfı vasıtası ile ) ve uygun alet yapımını formumuzda öğrenmeye başladım , bu nedenle yüz bulup bişeyler yaptıkça paylaşıyorum

Abi naaptın?
Yapma böyle şeyler, sonra bu çantaları uzaylılar yaptı
diyecekler.
Ellerine sağlık deseni hiç demiyorum da renklendirmelere
inanamadım.
Tebrik ve takdirle alkışlıyorum 👏🏿👏🏿👏🏿
Neyse bu kadar yazma yeter ben biraz daha izleyeceğim
müsadenle, aman nazar değmesin aziz mübarek günde.
Şeref teşekkür ederim beğenmen beni mutlu etti .Bu işte özellikle Japon ustalar harikalar yaratıyor Ruslar da iyi geleneksel motiflerin dışında ABD li ustaları geçtiler gibi .Ben de onların çalışmalarını taklit etmeye çalışıyorum umarım ileri de kendime ait motif ve desenler yapabilirim
Söyleyecek bir şey bulamadım ve öylesine bakakaldım. Ellerine kollarına sağlık, iyi ki bunları yapıyorsun ve iyi ki bizlerle paylaşıyorsun. Muhteşem olmuşlar

+100

Yılmaz Usta çok teşekkür ederim
elleriniz dert görmesin.
Cem Bey teşekkür ederim
vay be
gerçekten muhteşemler. ellerin dert görmesin üstat.
Emin beğenmene sevindim teşekkür ederim