Emin sen yerimi ve telefonumu biliyorsun cumartesileri müsaitim istersen burada birkaç parça kemiği işleyip uygulamayı birlikte yapabiliriz .İstersen de ben sana kargolarım
Orhan kaba ölçülerini bildir taslakları ben sana kargolarım ( manda boynuzu için de bir teşekkür fırsatı verirsin sevinirim

)
Büyükbaş hayvan önkol yada ayak kemiği benim çalışmaktan çok hoşlandığım bir doğal malzeme. Özellikleri : kolay işleniyor , iyi cila tutuyor , rutubet ve nemden etkilenmiyor , ezilip çizilmiyor aşınma dayanımı yüksek uzun ömürlü , renk ve dokusu doğal , bütün metallerle yanyana çok yakışıyor , işlenmesi sırasında sağlığa zararlı hiçbir tehlike içermiyor ,
İşlenmesi iyice kaynatılarak yağ ,ilk , et kalıntılarından ayrılan kemiğin iki ucundaki mafsal topuzları ile birlikte ince duvarlı kısımlar kesilerek atılır .
Kalan boru şeklindeki parça iki ( C ) kesiti oluşturacak şekilde boyuna kesilir .
C nin iç tabanına inene kadar kesip zımparalayarak bir yüzü düz bir yüzü dairesel bir plaka elde edilir .
İki taraftan elde edilen iki plaka ahşap kabzadaki işlem sırası takip edilerek işlenip hazırlanır .
Keserken şerit yada el testeresi rahat ve iyi iş görüyor . Diğer işler için de ahşapta kullandığım takımları kullanıyorum.