Ustam ellerine sağlık, namlu çok ama çok güzel görünüyor.Damascusun da hakkını vermeliyiz, Rasim Ustanın da ellerine sağlık.Kabza formu beni çok etkiledi diyemeyeceğim.Ama yılan ağacı muhteşem görünüyor.
harika görünüyor
Ustam güzel bitmiş😀 eline sağlık.
Eline sağlık Tarık usta namlu çok güzel olmuş. Resimden gördüğüm kadarıyla namluda pas oluşmuş gibi duruyor, özelliklede belli bir katmanda. Tüm damascuslardamı böyle, yoksa o katmandaki çeliklemi alakalı bu durum.
Çok güzel ve temiz olmuş Tarık ama sap konusunda benim de gözüm rahatsız oldu, sanki sap sonu biraz daha kalın olmalıymış gibi ama Sen beğendiysen sorun yok tabi. Ellerine sağlık
Eline sağlık ustam renklendirme müthiş.
Bu son fotoğrafa bakınca sözümü geri alıyorum, bence güzel görünüyor. Demek ki fotoğraf aldatması olmuş
Tarık ustam ellerine sağlık. Hakkını vermişsiniz.
Tarık ustam ne yaptınız siz sabah sabah görünce bi şok oldum çok güzel olmuş elleriniz dert görmesin
Tarık kardeşim ellerin dert görmesin .Çok güzel bir çalışma .Keyif alarak baktım fotograflara
Yılan ağacını bıçaklara yakıştırmıyorum normalde ama bu bıçakta çok yakışmış. Bıçak eni dar olduğu için olabilir. Ellerine kollarına sağlık