Bencede iyki yapmışsınız ustam çok iyi olmuş elinize sağlık 
Teşekkür ederim .
Soytürk abi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim.
Elinize sağlık Soytürk Ustam..
Teşekkür ederim.
Elinize sağlık ustam
Teşekkür ederim.
İyi ki de demişim
bence gayet güzel olmuş, kuyruğa bakınca sağlamlık konusunda bir endişen kalmamıştır sanıyorum
Son fotoğraftaki duruşa bayıldım, herşey birbirine yakışmış. Ellerine sağlık.

Vallahi ustam, aklımıza düşürüyorsun bu fikirleri ondan sonra uğraş dur

Şaka bir yana bende çok keyif aldım, vallahi bayağı bir test ettim ama ne bileyim full tangin gönlümdeki yeri bir başka

Çok teşekkür ediyorum tekrar
Sevgili Soytürk kardeşim, öncelikle tebrik ederim.
Estetik açıdan gayet keyifli bir eser çıkartmışsın yine ortaya. Sağlamlığı konusunda da hiç endişem yok. Resme 10 dakikadır imrenerek bakıyorum. Umarım nazarım değmez de alan keyifle kullanır. 
Bıçak imalatı konusunda acemi olduğumu biliyorsun, sormak istediğim şu, gizli sap ve full tang bıçakların birbirine göre avantajları ve dezavantajları nelerdir? İmalatta kolaylık ve hızlı üretim için sence hangisi daha avantajlı? Aynı soruyu diğer usta arkadaşlar da yanıtlarsa çok memnun olurum.
Kolaylıklar dilerim.
Oooooo, kimleri görüyorum aramızda, hoş geldin Caner kardeşim

Senin nazarın değmez sanmıyorum
Gizli sapta benim fark ettiğim balçak ve sap lşekli olarak daha özgür kılıyor seni. Bıçakta biraz da olsa hafiflik sağlıyor. Full tangin ise bende yeri bir başka, bana çok güven veriyor, ben ağır alet edavatı seven biriyim. Fulla tang te bu ağırlığı ve güveni hissediyorsun bende bu şekil
Eline sağlık ustam 👍 👍 👍 mükemmel.
Teşekkür ederim.
Balçak çok yakışmış. Bence bu türde bıçaklar yapmaya devam etmelisin. İyi ki Sefa hocamız gaza getirmiş
Ellerine kollarına sağlık 
Eyvallah Salim kardeşim, bende sipariş aralarına bu tür işler sıkıştırmak istiyorum kısmetse

Bıçak çevik duruyor, elinize sağlık ...
Teşekkür ederim.
Ustam ellerinize sağlık
Hem gizli namlu hemde balçaklı modellerinizi pek göremiyoruz inşaat demiri olsa da balçak harika olmuş 
Teşekkür ederim, belirttiğim gibi gizli sap bu 2. yapışım. Balçak ise genelde full tang çalıştığım için ağır olan bıçaklarımı daha da ağır yapıyor o sebeple pek tercih etmiyorum.