Ben bunu fark etmemişim, eline sağlık. 
Merhaba Üstadım,
fuarda konuştuktan sonra attım bunu. Fuar telaşı içinde gözden kaçmıştır. Problem yok üstad. Teşekkür ederim...
Bu bıçak size çok hizmetler verecektir. Kabza malzemesi suni bir malzeme mi? Bu bıçağa şöyle yeşil veya haki bir kabza harika giderdi. Elinize sağlık 
Merhaba Üstadım,
Evet aktif olarak kullanıyorum dediğiniz gibi hizmeti çok büyük.. Malzeme tığcılar caddesinden Ersin ustadan aldım veketa 4mm deri. Renk seçeneği yoktu.
Vay vay Vayney palaya bak
Fatih abi sen nerdesin yaaa. Av TV de izliyorum arada seni. 
Bıçak ve üzerin deki motifler kılıf çok güzel olmuş. Kilifta karabina bele takılınca çok sallanır mı bilemedim
Kabzeyi ne kullandın?
Merhaba Ersin ustam...
Neredesin kısmını yüz yüze konuşuruz inşallah.. Av TV'ye dün bir program daha çektim ama kızım rahatsızlandığı için düzgün çekemedim ve bıçaktan bahsederken bazı hatalarımda olmuş. İnşallah bilmeyenleri yanlış yönlendirmiş olmam. Çünkü bushcraft bıçağa ''balta bıçak'' dedim ve bunu bir kaç kez tekrarladım. Bilmeyenler şimdi ortalığa düşüp balta bıçak isteriz derse acaba yanlışmı yaptım diye düşünüyorum.. Bıçak yapımı ile alakalı bir programda yapacağım vaktim yeterse.. Rasim usta +1 ustamızın daha olacak daha ona karar veremedim. Bu konuda yardım bekliyorum forumdaki tüm arkadaşlardan....Soruna gelince: Bendeki kiloyu biliyorsun mecbur karabina kullanıyorum alttan bağlıyorum veya kargo pantolonun cebine sokuyorum..