Abim iyi günlerde kullan,elimden geldiğince her zaman yapmaya çalışırım.çelik iyi marka bir misinalı çim makinasının şaftı 60hrc civarında sertlik aldı,parcanın kalanını hemen atölye de sağlam bir yere kaldırdım
Alıntı yapılan: SARI AHMET - 17 Nisan 2017, 23:35:29Abim iyi günlerde kullan,elimden geldiğince her zaman yapmaya çalışırım.çelik iyi marka bir misinalı çim makinasının şaftı 60hrc civarında sertlik aldı,parcanın kalanını hemen atölye de sağlam bir yere kaldırdım Merhaba Üstadım,Eline sağlık çok güzel görünüyor. BİZDE İSTERÜK desem olurmu. Benimki o kadarda iyi kesmiyor takılıyor ve birden hızlandığında şekil kayıyor.
Fatih Bey , Nedim Usta Sağolsun elinde milden kaldıysa kendisiyle görüş sertliği orijinalinden yüksek körelmiyor desem yeridir
Alıntı yapılan: FATİH OUTDOOR TEAM - 31 Mayıs 2017, 12:12:09Merhaba Üstadım,Eline sağlık çok güzel görünüyor. BİZDE İSTERÜK desem olurmu. Benimki o kadarda iyi kesmiyor takılıyor ve birden hızlandığında şekil kayıyor. Teşekkürler ,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba Üstadım,Eline sağlık çok güzel görünüyor. BİZDE İSTERÜK desem olurmu. Benimki o kadarda iyi kesmiyor takılıyor ve birden hızlandığında şekil kayıyor.
Merhaba ufak çaplı bir atölyem var ,hobi olarak devam etmeye çalışıyorum
Güzel kılıf ellerinize sağlık .Dikiş işi bittiğinde tamam gözüküyor
Alıntı yapılan: SARI AHMET - 31 Mayıs 2017, 19:16:34Merhaba ufak çaplı bir atölyem var ,hobi olarak devam etmeye çalışıyorumMerhaba üstadım.Özelden notunuzu aldım. En kısa zamanda .... sürekli işiniz ise çekim icin oraya sürekli geliyorum yanınıza ugrayayim bir çekim yapalım diyecektim.