Armağan bey
Elinize sağlık
Kullanmak değil sergilemek daha doğru olur
Çok güzel bir çalışma
Kadir Bey çok teşekkür ederim
Armagan Usta valla cok süper bir sey on numara nefis bir görünüm
Ellerin dert görmesin

Yılmaz Usta teşekkür ederim
İşçiliğiniz muhteşem. Elinize sağlık.
Muhtemelen sahibi bu şekilde istemiştir, yılan, tabanca, mermi, zorroya benzer bir dayı, rakamlar... Daha sade bir dizayn daha yakışıklı olurdu bence.
Mehmet Bey teşekkür ederim .Sahibinin arzusu bu şekildeydi
Armağan, yok artık dyorum
abarttın artık gerçekten
sorsalar "Armağan deriden şunu da yapabilir mi " diye, düşünmeden evet derim. Ellerine kollarına sağlık.
Hocam çok teşekkür ederim ,tel dikişinde hatalar var kıvırmak ta zorlandım ip istenilseydi daha temiz olacaktı
Gerçekten çok güzel eline sağlık Armağan Abi 
Tarık Usta çok teşekkür ederim
Elinize sağlık
Abi teşekkür ederim
Gün geçmiyorki Armağan abi çıtayı arşa cıkarmasın... Ellerine sağlık abi 
Erdem teşekkür ederim .Senin daha iyilerini yapacağını biliyorum
Tebrikler Armağan, yaptığın işlerin hakkını fazlasıyla veriyorsun. 
Gökhan Ustam teşekkür ederim .Elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum

Tek kelime ile ''MÜKEMMEL'' olmuş
elinize emeğinize sağlık
Taner Bey çok teşekkür ederim
Abi eline sağlık western'in bütün figürasyonunu kullanmışsın.
Renklendirmeyi çok beğendim. De merak ettim o ıstakalar o kadar iyi mi
Şeref çok teşekkür ederim kardeşim .Resimdeki ıstakalar sıradan ,sahibinin koyacakları değerli bildiğim kadarıyla
Ustam eline sağlık. Bu esere sahip olanın psikolojik avantajını dengelemek için karşıya avans vermesi gerekir.
Üsta çok teşekkür ederim .Abd erkeği sertliği ve bu tip gösterişi seviyor .özellikle redneck ler
abi ellerine sağlık. işçiliğine diyecek lafım yok zaten. kontrolden çıkmış bir başarı var
fakat bence de tasarım sana bırakılsaydı daha az ve öz bir çalışma yapardın, yanılıyor muyum? biraz fazla dolu olmuş sanki...
Emin teşekkür ederim .Haklısın , benden istenilen ABD li bir ustanın yaptığının benzeriydi .O çanta iki şaft bir dip için yapılmıştı ben ebatı büyüyerek kopyalamaya çalıştım elimdeki imkanlarla