Bıçak Sanatı - Forum

İstanbul Prohunt Av Silah Fuarı Daveti

Kadir...

• 1102
  • Yer: Balıkesir
Ynt: İstanbul Prohunt Av Silah Fuarı Daveti
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2017, 14:12:19 »
katılacak olan ustalarımıza ve arkadaşlarımıza başarılar dilerim
ziyaretçi olarak katılmayı istediğim etkinlik olsa da imkanlar dahilinde bu senelik olmadı

Aytuğ Talha

• 236
  • Hattat-Kemankeş..
  • Meslek: İnşaat Mühendisi
  • Yer: Amasya
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2017, 14:12:54 »
Hayırlı olsun Soytürk Ustam..

Zafer ÇELİKOĞLU

• 557
  • Meslek: Emekli
  • Yer: izmir / Buca
« Yanıtla #22 : 15 Nisan 2017, 17:36:54 »
Arkadaşlar bu sene gelemiyorum kalbim sizinle.Oğlum ve arkadaşları pazar günü orada olacak benim yerime ziyaretinize gelirler artık.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #23 : 15 Nisan 2017, 19:27:45 »
Soyturk ustam stant kaçıncı halde. Ve bıçak sanatı formu diye pankart v.b yazı olacakmi ?

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #24 : 15 Nisan 2017, 23:21:12 »
...
bıçak sanatı formu diye pankart v.b yazı olacakmi ?

Standlarda forumun adının bulunması konusunda hakkaniyet adına büyük özen gösteriyoruz. Yönetim olarak kendi aramızda fuarı konuşurken şunları demiştim, sizle de paylaşayım:
Alıntı yapılan: Eylem Cengiz
forumun adının logosunun olacağı

* hem çok sayıda çok stand olabilirse
* hem de üyelerinin standlarının arkasına forum logosunu vereceğimizi önceden forumda duyurmamız halinde

bu uygun bir hareket olur.

Şu an için eğer forum üyelerinin 4-5 ayrı standı yoksa bence bunu kesinlikle uygulamaya girişmemek en doğrusu

Alıntı yapılan: Eylem Cengiz
Forumun bir ürün markası olmadığını, forumun herkese eşit mesafede olduğunu, forumun adının dar bir katılım ile bir arada anılmaması gerektiği hep vurguladığımız kavramlarımız.

Bence bu sene böyle yeterince çok sayıda standda eşit olarak görünemeyeceksek bu topa girmeyelim. Ha eğer yeteri kadar sayıda stand açılıyorsa küçük bir bayrak verme hususunu tüm üyelere açık bir başlıkta paylaştıktan sonra yapalım ve tüm üye katılımcılara "forumun arkasında durduklarını gösterebilmeleri adına" bayrak verebilelim.

( + ) Esasen üyelerin forumun arkasında durduklarını gösterebilmeleri adına bayrağa sahip olmaları çok şık bir hareket olur. Gönül alırız.
( - ) Ancak forumun, arkasında duruyomuşçasına kısıtlı sayıda standda bayrağının, logosunun olması bence yanlış olur.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #25 : 15 Nisan 2017, 23:33:33 »
katılacak olan ustalarımıza ve arkadaşlarımıza başarılar dilerim
ziyaretçi olarak katılmayı istediğim etkinlik olsa da imkanlar dahilinde bu senelik olmadı

Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun Soytürk Ustam..

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu sene gelemiyorum kalbim sizinle.Oğlum ve arkadaşları pazar günü orada olacak benim yerime ziyaretinize gelirler artık.

Hayırlısı olsun, teşekkür ederim, bekleriz  :2up

Soyturk ustam stant kaçıncı halde. Ve bıçak sanatı formu diye pankart v.b yazı olacakmi ?

11. salon, B 110

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #26 : 15 Nisan 2017, 23:54:36 »
Soytürk ustam şimdiden iyi fuarlar diliyorum. Bu fuar avcılığa, atıcılığa, doğaya gönül vermiş insanların buluşma noktası. İnşallah hem satış açısından, hemde yeni insanlara ürünlerinizi göstermeniz açısından bereketli olur. Ateşin başında akıttığınız terin hakkını alırsınız.

Eylem ustam, forum bayrağı azda olsa özde olsa değerli katılımcılar kabul ederse her standa olmalı. Ben bıçağı, çeliği, tekniği bu forumda öğrendim. Siz değerli ustalarımı, yaptıkları eserleri burada gördüm. Ben bir son tüketici olarak, bıçağını aldığım ustanın, yaptığı diğer eserleri, bıçak konusundaki bilgi birikimini forumda okusam. Aldığım bıçağa olan saygım, bağlılığım ve güvenim artacaktır.
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #27 : 16 Nisan 2017, 00:30:53 »
Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin. Umarım senin için çok faydalı olur.

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #28 : 16 Nisan 2017, 03:31:35 »
Hayırlı olsun , işallah yurt dışı fuarlara da başlangıç olur.

President

• 132
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #29 : 16 Nisan 2017, 11:07:54 »
Geçen yıl Ankara da düzenlenmesi planlanan av fuarı iptal edildi. İstanbul planlarına geçen yıldan başladım. Ama denk gelmeyecek sanırım. Fuarda olmanız ve stant açmanız çok sevindirici.Hayırlı olsun.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #30 : 16 Nisan 2017, 23:23:12 »
Soytürk ustam şimdiden iyi fuarlar diliyorum. Bu fuar avcılığa, atıcılığa, doğaya gönül vermiş insanların buluşma noktası. İnşallah hem satış açısından, hemde yeni insanlara ürünlerinizi göstermeniz açısından bereketli olur. Ateşin başında akıttığınız terin hakkını alırsınız.

Eylem ustam, forum bayrağı azda olsa özde olsa değerli katılımcılar kabul ederse her standa olmalı. Ben bıçağı, çeliği, tekniği bu forumda öğrendim. Siz değerli ustalarımı, yaptıkları eserleri burada gördüm. Ben bir son tüketici olarak, bıçağını aldığım ustanın, yaptığı diğer eserleri, bıçak konusundaki bilgi birikimini forumda okusam. Aldığım bıçağa olan saygım, bağlılığım ve güvenim artacaktır.

+1000  :2up Çok teşekkür ederim...

Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin. Umarım senin için çok faydalı olur.

Sağ olasın Salim ustam, çok teşekkür ederim İnşallah  :)

Hayırlı olsun , işallah yurt dışı fuarlara da başlangıç olur.

Sağ olasın Taner ustam, İnşallah :)

Geçen yıl Ankara da düzenlenmesi planlanan av fuarı iptal edildi. İstanbul planlarına geçen yıldan başladım. Ama denk gelmeyecek sanırım. Fuarda olmanız ve stant açmanız çok sevindirici.Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, kısmet İnşallah siz de gelebilirsiniz :)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2017, 10:23:51 »
arkadaşlar ben biraz geç katılıyorum konuya kusura bakmayın. Soytürk'ün soylediklerine aynen katılıyorum. ben bıçak yapımına dair tek kelime bilmezken, şu anda bir fuara ürün hazırlayan kişi konumuna geldiysem, temel dinamik bu forumdur. bu forumdaki sabır ve samimiyetle tüm soruları cevaplayıp bilgilerini paylaşan değerli ustalarımızdır. ulusal bir fuarda stant açacak cesarete sahip olmama rağmen hala bir çok konuda bilgi eksiğimi tamamlamak için forumu kullanıyor ve ustalarımızı arıyorum. forumdaki bu samimiyet ve bilgi bizi bu güne getirdi. hamdolsun.

gelen her dostla tanışıp muhabbet etmek bizleri mutlu edecektir. ilk fuar tecrübemiz olacağı için herhangi bir noktada misafir ağırlamak, karşılamak hususunda zâfiyetimiz, hatamız olursa, bunu ilgisizliğimize değil, tecrübesizliğimize vermenizi rica ediyorum. fuarda görüşmek üzere...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #32 : 17 Nisan 2017, 10:48:22 »
Fuara katılacak tüm ustalarımıza hayırlı işler ve kolaylıklar dilerim

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #33 : 17 Nisan 2017, 17:41:14 »
arkadaşlar ben biraz geç katılıyorum konuya kusura bakmayın. Soytürk'ün soylediklerine aynen katılıyorum. ben bıçak yapımına dair tek kelime bilmezken, şu anda bir fuara ürün hazırlayan kişi konumuna geldiysem, temel dinamik bu forumdur. bu forumdaki sabır ve samimiyetle tüm soruları cevaplayıp bilgilerini paylaşan değerli ustalarımızdır. ulusal bir fuarda stant açacak cesarete sahip olmama rağmen hala bir çok konuda bilgi eksiğimi tamamlamak için forumu kullanıyor ve ustalarımızı arıyorum. forumdaki bu samimiyet ve bilgi bizi bu güne getirdi. hamdolsun.

gelen her dostla tanışıp muhabbet etmek bizleri mutlu edecektir. ilk fuar tecrübemiz olacağı için herhangi bir noktada misafir ağırlamak, karşılamak hususunda zâfiyetimiz, hatamız olursa, bunu ilgisizliğimize değil, tecrübesizliğimize vermenizi rica ediyorum. fuarda görüşmek üzere...

:2up :2up :2up

Fuara katılacak tüm ustalarımıza hayırlı işler ve kolaylıklar dilerim

Teşekkür ederiz...

borakent

• 527
  • Meslek: Psikolojik Danışman
  • Yer: Antakya
« Yanıtla #34 : 17 Nisan 2017, 18:38:32 »
Siteden kayıt olmayı deniyorum; ama bir türlü başaramadım. Ücretsiz davetiye olayını çözebilen olduysa ve paylaşabilirse çok makbule geçer

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
« Yanıtla #35 : 17 Nisan 2017, 18:52:29 »
İnşallah yurtdışı fuarlara da katılmak nasip olur. Tebrikler başarılar
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #36 : 17 Nisan 2017, 19:01:55 »
Siteden kayıt olmayı deniyorum; ama bir türlü başaramadım. Ücretsiz davetiye olayını çözebilen olduysa ve paylaşabilirse çok makbule geçer
Ben gecen hafta kayit oldum. Sanirim belli bir kontenjanı oluyor. Dolunca kapatiyorlar.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #37 : 17 Nisan 2017, 22:18:47 »
İnşallah yurtdışı fuarlara da katılmak nasip olur. Tebrikler başarılar

Amin İnşallah Allah razı olsun :)

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #38 : 18 Nisan 2017, 09:35:10 »
Değerli ustaların,
Fuar davetiyesini av bayilerinden temin edebilirsiniz. Ben bayiden aldım. Fuar girişinde form doldurma zahmetinden kurtulmak için kartvizit götürmenizde fayda var. Yada ufak bir kağıda bilgilerinizi yazıp giderseniz sırada form doldurma  işi ile uğraşmazsınız.

Saygılarımla,
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #39 : 18 Nisan 2017, 09:48:09 »
Evi taşıma derdine düştüğümden ancak yazabiliyorum. Soytürk Abi, Emin Abi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Rabbim kazasız belasız sorunsuz kolay ve hayırlı kazançlı bir fuar geçirmeyi nasip eylesin. Allah nasip eylerse ben iki günümü ayırdım fuar için. İnşallah hem sizleri desteklemek hem muhabbetinizden faydalanmak hem senin bıçakları yakından görmek hemde başka ne var ne yok bakmak için orada olmayı planlıyorum. Yalnız ilk defa katılacağım için soruyorum ne formu doldurmamız gerekiyor ki girişte parasını verince girmiyor muyuz. Giriş için illa bir davetiye mi almak gerekiyor ?
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com