Ah ahhh gerçekten ben o hayale 1 adım uzaktaydım şimdi en az 6-7 sene daha erteledim 
Mehmet ustam sen bu halinle zaten bir çoğumuzun hayalindeki atölyeye sahipsin zaten 
Şimdi mevcut şartlar içerisinde bir ölçüm yapıyorum benim böyle bir atölyeye uzaklığım tam olarak 66 milyon ışık yılı olarak çıkıyor
Tabi Alahtan umut kesilmez bakarsın uzakları yakın kılar yani İnş 
Mekan süper ama hayalimdeki gibi değil. 
xx
Engin Hocamın artık hayalinde nasıl birşey varsa
Hep bu fakirlikten oluyor bize hayallerimiz bile aza odaklı 
Valla dostum benim için aşağıdaki mekan gerçekti ama hayalim oldu.Dünya böyle bir yer işte.
10 yaşıma kadar burada doğup büyüdüm.Sonra Devlet sağolsun bizi bu güzelim yerlerden koparttı.
Burası Kastamonu/Azdavay/Maksut köyü Küre dağları içinde Valla kanyonuna 15 dk mesafede.
Ortada gördüğün ev bizim,evin bulunduğu nokta rakım 900, fotoğrafın çekildiği yer 1200.Fotoğrafın sağında gözükmüyor ama Göl var.Evin aşağısında yine gözükmeyen bir çay var.
Yani hayalimdeki yer hakikaten yaşadığım ömrümün en güzel zamanlarıdır.Ülkemizde biz o kadar çok güzelliklerin içinden kopup gelmişiz ki artık buraları dahi unutur olduk.
Bu sebeplerdendir ki bu güzellikle ,maneviyat yan yana gelince kişi için daha güzeli olmaz diye düşünüyorum:)

xx