Alıntı yapılan: mehmetucarcan - 12 Mart 2017, 17:07:18Alıntı yapılan: mustafa çınar - 12 Mart 2017, 16:39:34Alıntı yapılan: mehmetucarcan - 12 Mart 2017, 16:02:55Elinize sağlık. Özellikle bakırdaki patinayı çok beğendim. Ne ile yaptınız acaba? Teşekkürler. Patinayı meneviş sıvısı ile yaptım.Nasıl bir şeydir bu meneviş sıvısı? Hangisini kullandınız, nereden aldınız, ne kadar fiyatı Çok mu oldu sorular Estağfurullah. Bu meneviş sıvısı metalleri karartmak için yapılmış bir sıvı, farklı metaller için farklı sıvılar var sanırım. Maalesef diğer sorularınızın cevabını bilmiyorum. Rasim Ustanın atölyesinde vardı bu ürün, sağolsun kullanmama izin verdi.
Alıntı yapılan: mustafa çınar - 12 Mart 2017, 16:39:34Alıntı yapılan: mehmetucarcan - 12 Mart 2017, 16:02:55Elinize sağlık. Özellikle bakırdaki patinayı çok beğendim. Ne ile yaptınız acaba? Teşekkürler. Patinayı meneviş sıvısı ile yaptım.Nasıl bir şeydir bu meneviş sıvısı? Hangisini kullandınız, nereden aldınız, ne kadar fiyatı Çok mu oldu sorular
Alıntı yapılan: mehmetucarcan - 12 Mart 2017, 16:02:55Elinize sağlık. Özellikle bakırdaki patinayı çok beğendim. Ne ile yaptınız acaba? Teşekkürler. Patinayı meneviş sıvısı ile yaptım.
Elinize sağlık. Özellikle bakırdaki patinayı çok beğendim. Ne ile yaptınız acaba?
Ellerine emeğine sağlık çınarrrrr
Elinize sağlık
Eline sağlık Mustafa ustam harika olmuş.xx
ellerine sağlık mustafa harika olmuş
Fotoğrafları sadece ben mi göremiyorum?
Alıntı yapılan: Muzaffer - 15 Mart 2017, 12:38:57Fotoğrafları sadece ben mi göremiyorum? Hocam telefondan baktıysan sıkıntı olabilir belki.
Alıntı yapılan: mustafa çınar - 15 Mart 2017, 23:38:16Alıntı yapılan: Muzaffer - 15 Mart 2017, 12:38:57Fotoğrafları sadece ben mi göremiyorum? Hocam telefondan baktıysan sıkıntı olabilir belki.Malesef bilgisayarda da sıkıntı var gibi.
İlk resimleri ben de görememiştim ama hakikaten süperHamon desenleri de güzel çıkmış.Elinize sağlık