[
Armağan Bey elinize sağlık güzel olmuş.Kabartma tekniği midir bu teknik?
teşekkür ederim
Elinize sağlık..
Teşekkür ederim .Size özelden okçuluk hakkında birşeyler soracağım
Eline sağlık abi 
xx
Engin teşekkür ederim
Abi zannedersem kapsamlı bir videonun zamanı geldi, ne dersin?
Şeref bu çalışma 6 ,7 saat sürmüştür planlamak lazım çekim süresini .Bir de internette çok ayrıntılı videolar var onlar kadar profesyonel çekmek için bilgi gerekiyor diye düşünüyorumquote author=gökhan bakla link=topic=11870.msg219889#msg219889 date=1488897455]
Eline sağlık Armağan, çalışmalarında zaten bir derinlik vardı böyle olunca iyice 3 boyuta geçmişsin, tebrikler

...
[/quote] Gökhan Ustam teşekkür ederim .İnternette gördüklerimi deneyip uygulamaya çalışıyorum
mehb elinize sağlık çok güzel olmuş nasıl yapıldığıyla ilgili bi kaç sorum olacak * kabartma şeklini nasıl veriyorsunuz tersten bir alet ile pres şeklindemi ıslak-kuru? *değişik renklerde ince boyaları karıştırmadan nasıl sürebiliriz acaba? bilgilendiriseniz sevinirim.
Yavuz Bey teşekkür ederim .Derinin arka yüzüne çiziyorum resmi sonra ıslatıp derinin arkadan işleyerek ön yüzü kabartıyorum bu esnada saç kurutma makinası sürekli yanımda derinin nem kıvamını ayarlamak ve resmin sonlanan bölümlerini sertleştirmek için .Figür tamamen bittikten sonra ön yüzde çalışmaya başlıyorum ayrıntılar ve arka plan için.Kalıp kullanılabilir iç içe geçen kalıp hazırlamak gerekli sonrasında nemli deriyi ikisinin arasında preslemek Tabi kalıpları yapmak zor iş simetrik yapabilmek daha da zor Seri üretim için düşünülebilir ancak. Ben boya yaparken y.boya resim fırçaları kullanıyorum 0/10 , 0/8 gibi ince fırçalar